FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

powerbank
rygsæk
airpods pro 2
ram mount
taske
ipad 6
cricut
høretelefoner
ipad cover
nomad
ipad cover 6
brodit holder
ulanzi
cover iphone 11
iphone 13 mini
elago
holder
ar
lader
ipad pro 2024
Skærmbeskyttelse

Køb Displayfilm til iPhone 16

Beskyttelse af skærmen på din iPhone 16 er afgørende for at holde den i perfekt stand og undgå ridser, snavs og fingeraftryk. En skærmfilm er et populært tilbehør, der giver effektiv beskyttelse, samtidig med at skærmens klarhed og følsomhed bevares.
Læs mere Køb Displayfilm til iPhone 16

Sorter efter:

Læs mere Køb Displayfilm til iPhone 16

Beskyttelse mod ridser og snavs

Displayfilm er designet til at beskytte din iPhone 16s skærm mod hverdagens stress. De er lavet af højkvalitets plastik eller PET-film og danner en barriere, der forhindrer ridser fra nøgler, mønter og andre genstande, der kan komme i kontakt med din skærm. De hjælper også med at holde snavs og fingeraftryk væk og holder skærmen ren og klar.

Bevaret skærmkvalitet og følsomhed

En af de største fordele ved displayfilm er, at de er ekstremt tynde og klare, hvilket betyder, at de hverken påvirker skærmens billedkvalitet eller berøringsskærmens følsomhed. Moderne skærmfilm er designet til at være usynlige, når de påføres, så du kan nyde din iPhone 16's højopløselige skærm og glatte berøringsfunktioner uden forstyrrelser.

Nem påføring

Displayfilm er nemme at påføre og leveres normalt med instruktioner, rengøringsklude og påføringsværktøj. Mange skærmfilm har en selvklæbende bagside, der gør det nemt at fastgøre dem til skærmen uden at efterlade luftbobler eller klæbemiddelrester.

Tyndt og diskret design

Displayfilm er ekstremt tynde, hvilket betyder, at de ikke tilføjer nogen mærkbar tykkelse til din iPhone 16. Deres diskrete design betyder, at de passer problemfrit ind i ethvert etui og ikke påvirker telefonens udseende eller følelse. Dette gør displayfilm til et populært valg for dem, der ønsker beskyttelse uden at gå på kompromis med æstetikken.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk