FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
cricut
ipad cover
taske
ram mount
tomtoc
powerbank
oplader
pow
næt taske
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
ipad 10,9
høretelefon
Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskytter til forsiden af iPhone 16 Pro Max

Ved hjælp af et frontcover, også kaldet en skærmbeskytter , skærmbeskytter og skærmfilm , er skærmen på din iPhone 16 Pro Max beskyttet mod ridser, snavs og stød.

Plastskærmbeskytter til iPhone 16 Pro Max tilbyder et grundlæggende, men effektivt niveau af beskyttelse mod hverdagens skader såsom ridser og snavs.
Læs mere Køb skærmbeskytter til forsiden af iPhone 16 Pro Max

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere Køb skærmbeskytter til forsiden af iPhone 16 Pro Max
Disse beskyttere er et populært valg for iPhone brugere, der leder efter et diskret og brugervenligt alternativ til de tykkere og ofte dyrere skærmbeskyttere af hærdet glas.

Materialer og egenskaber

Plastskærmbeskyttere er normalt lavet af polyurethan eller PET (polyethylenterephthalat), som begge er fleksible og tynde materialer, der kan tilbyde et næsten umærkeligt beskyttende lag på telefonens skærm. Disse materialer er kendt for deres holdbarhed og evne til at modstå mindre ridser, hvilket holder skærmen ren og uforstyrret.

Fordele ved skærmbeskyttere i plast


  • Ultratyndt design: Plastskærmbeskyttere er ekstremt tynde, normalt kun et par mikrometer tykke. Det betyder, at de ikke påvirker telefonens profil eller fornemmelsen af skærmen, hvilket bevarer den originale berøringsoplevelse.

  • Selvhelbredende egenskaber: Nogle skærmbeskyttere i plast har selvhelbredende egenskaber, hvilket betyder, at små ridser og mærker på coveret kan forsvinde eller blive mindre mærkbare med tiden.

  • Nem installation: Plastdæksler er normalt nemmere at installere end glas. Nogle kan flyttes under installationsprocessen, og de er mere modstandsdygtige over for luftbobler.

  • Omkostningseffektivitet: Disse er normalt billigere end deres modstykker i hærdet glas, hvilket gør dem til et økonomisk valg for dem, der ofte udskifter deres skærmbeskyttere.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk