FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
cricut
airtag
powerbank
ipad cover
ram mount
taske
tomtoc
oplader
pow
iphone 11
næt taske
pen
macbook air 13
moment
iphone x cover
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
mac cover
Børnetilbehør Covers og etuier

Køb Skaller & etuier til børn til iPhone 16 Plus

Når det kommer til at beskytte en iPhone 16 Plus, især hvis barnet bruger telefonen, er det vigtigt at vælge en skal eller etui, der tilbyder dem sikkerhed og børnevenligt design.

Stødsikre skaller

Stødsikre etuier er designet til at modstå stød og fald, hvilket gør dem perfekte til børn, der måske ikke altid er så forsigtige med deres telefoner.
Læs mere Køb Skaller & etuier til børn til iPhone 16 Plus

Sorter efter:

Læs mere Køb Skaller & etuier til børn til iPhone 16 Plus
Disse skaller er ofte lavet af holdbare materialer såsom TPU (termoplastisk polyurethan) eller silikone, og har forstærkede hjørner for ekstra beskyttelse.

Vandtætte etuier

Vandtætte etuier er en fremragende løsning til at beskytte iPhone 16 Plus mod vand, støv og snavs. Disse sager er helt forseglede og kan bruges ved poolen, stranden eller endda i badekarret. LifeProof er et velkendt mærke, der tilbyder vandtætte etuier med høj kvalitet og pålidelig ydeevne.

Etuier med indbyggede skærmbeskyttere

Etuier med indbyggede skærmbeskyttere giver et ekstra lag beskyttelse til skærmen, hvilket er vigtigt, når børn bruger telefonen. Disse etuier beskytter mod ridser og snavs og bevarer samtidig skærmens følsomhed.

Beskyttelse med figurer og mange farver

Mange børneskaller er lavet i sjove, stærke farver og med dejlige figurer og dyr. Disse skaller er som regel også nemme at finde i for eksempel en taske eller et rodet rum.

Kufferter med indbyggede stativer

Etuier med indbyggede stativer er praktiske til børn, der kan lide at se videoer eller spille spil håndfrit. Disse etuier har ofte en fold-out kickstand på bagsiden, der gør det muligt at sætte iPhone 16 Plus op i forskellige vinkler.

Skal med ekstra greb

Covers med ekstra godt greb er designet til at forhindre telefonen i at glide ud af børns hænder. Disse skaller har ofte teksturerede overflader eller indbyggede greb på siderne, hvilket gør dem nemmere at holde.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk