FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
44 mm Covers og bumpers

Cover & bumpers til Apple Watch Series 5 44mm

Et Apple Watch SE2 (2022) 44mm er et fremragende hjælpemiddel og et stilfuldt tilbehør. Hvis du også vil gøre dit ur mere personligt, har vi masser af tilbehør, som du kan vælge imellem.
Læs mere cover & bumpers til Apple Watch Series 5 44mm

Sorter efter:

Læs mere cover & bumpers til Apple Watch Series 5 44mm
Med cover og bumpers beskytter du ikke kun dit ur mod stød, men også mod ridser. Med forskellige muligheder kan du også variere udseendet på dit Apple Watch og matche det med dit outfit.

Det er let at sætte et cover på dit Apple Watch , hvilket gør det nemt at skifte mellem forskellige varianter. Alle afskærmninger er naturligvis designet til ikke at påvirke urets funktioner, og du har altid adgang til knapper og opladningsstik.

Forskellige typer cover og bumpers

I vores sortiment finder du en række forskellige typer cover og bumpers, både med hensyn til materiale og udseende. Der er covers i supertyndt glas med kantbeskyttelse af polycarbonat for at give dit ur en komplet beskyttelse. Andre materialer, vores cover består af, inkluderer silikone, TPU og aramid.

Du finder både komplette dæksler, der beskytter skærmen samt kanter og kofangere, der kun beskytter rundt om urets kant. Du kan med fordel kombinere kofangere med en skærmbeskytter for at undgå ridser på skærmen. Ud over beskyttelse mod ridser og revner er der også cover, der er vandtætte og behandlet for at holde snavs væk fra uret.

Føj farve til dit Apple Watch

Når det gælder farver på covers, tilbyder vi blandt andet varianter i guld, regnbuefarve og lyserød. Med en farverig skal udtrykker du din personlighed, mens du giver uret et individuelt look. Vi tilbyder også modeller med krystaller samt covers kombineret med armbånd. For dem af jer, der ønsker en diskret beskyttelse af uret, er der gennemsigtige alternativer, så beholder du urets originale design.

Vores covers kommer fra markedsledende producenter af mobil- og smartwatch-tilbehør for at garantere høj kvalitet. Vi opdaterer konstant vores sortiment med nye produkter i kategorien.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk