FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • Contour RollerMouse Red Max
  • Contour RollerMouse Red Max
  • Contour RollerMouse Red Max
  • Contour RollerMouse Red Max
Art. nr. V41413

Contour RollerMouse Red Max

RollerMouse acer som foran dig på dit tangent så du ikke behøver at række ud til siden efter muse . Du styrer markøren ved at rulle rullepanelet let med fingerspidserne.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
5.309 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
RollerMouse acer som foran dig på tangent så du ikke behøver at række ud til siden efter muse . Du styrer markøren ved at rulle rullepanelet let med fingerspidserne. Alt hvad du behøver for at styre din computer er lige foran dig. Denne ergonomiske position eliminerer gentagne bevægelser, der kan forårsage smerter i nakke, skuldre og albuer.

Du får dette:
  • En fantastisk rullebjælke, der guider din markør
  • ArmSupport, der giver den ultimative støtte til at opretholde en neutral kropsholdning foran computeren
  • Alle smarte knapfunktioner fungerer øjeblikkeligt, herunder dobbeltklik med et enkelt klik
  • En mus du aldrig behøver at tage fat i. At gribe og holde en traditionel mus og strække sig til siden kan føre til belastningsskader som carpal tunnel syndrom og senebetændelse
  • Komfortabel, klar til at køre, plug-and-play til både PC og Mac

Ny flot mini sign RollerMouse Red er skabt af et enkelt stykke mini um. Det giver ikke kun et helt nyt look, men gør det også mere stabilt og dermed mere ergonomisk, fordi markøren kan styres endnu lettere og mere præcist. RollerMouse Red er stilfuld, robust og let at bruge, hvor som helst og når som helst.

Uovertruffen præcision Med RollerMouse Red præsenterer vi en helt ny læseteknologi, som giver dig enestående præcision og nøjagtighed. Dual lasersensorer er acer ed inde valsen bar, som beskytter det fra kontoret eller skrivebord støv, og giver en mere stabil og nøjagtig computeroplevelse end nogensinde før. Og du kan udføre alle opgaver effektivt og risikofrit.

Let styring uden strøm Med vores nyudviklede rullestang får du større kontrol med mindre indsats. Rulstangen er tykkere og har en struktur, der ikke kun gør den lettere at bruge, men også føles god. For yderligere at understrege feel-good-faktoren har vi erstattet det mekaniske museklik med et virtuelt, digitalt klik. Det giver dig den samme følelse af respons og kontrol, når du klikker, men uden at det klikker tilbage. Det eliminerer også risikoen for unødvendige mikrobelastninger.

Let at bruge - med det samme Den nye rullestang giver dine fingerspidser bedre kontrol, fordi den har en større overflade at hvile på. Dette gør den lettere at bruge og mere stabil og præcis. Med RollerMouse Red kan fordelene ved en central pegeenhed også bruges af fagfolk, der bruger CAD -programmer og andre avancerede sign .

RollerMouse DNA RollerMouse Red har naturligvis alle de særpræg, RollerMouse altid har været kendt for. Håndledsstøtte lavet af slidstærkt kunstlæder, acer foran dig i den bedste position for at sikre optimal arbejdsstilling. Brugt med begge hænder, hvilket giver en sund variation uden at du behøver at tage en mus. Simpelthen en bedre måde at arbejde på.

Du får en perfekt kropsholdning til smertefri produktivitet, både siddende og stående. ArmSupport Red gør et godt produktivitetsværktøj endnu bedre. Det hjælper med at sikre korrekt kropsholdning og lindrer muskelspændinger i nakke, ryg, arme og håndled, når du sidder eller står. ArmSupport Red er lavet specielt til RollerMouse Red og RollerMouse Red plus og justerer kroppen, når du skriver og bruger din RollerMouse. ArmSupport Red kan fastgøres til forkanten af et skrivebord med en tykkelse på 1,8 cm til 3,5 cm og gør dette RollerMouse Red-tilbehør perfekt til dem med et højdejusterbart skrivebord.

ArmSupport Red giver den ultimative støtte til at opretholde en neutral kropsholdning foran computeren i enten stående eller siddende stilling.

Passer til: Mac"er og andre computere
Farve: Sort
Forbindelse: USB-A

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Forbindelse: USB-A
Ledningsfri: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng