FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
cricut
airtag
pen
projektor
brodit
proclip
ram
ipad
ram mount x
cover 6
cover
ipad cover 10,2
nomad
magsafe
ipad cover
ipad air 4
Bluetooth

iPhone 15 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg

Her er forskelligt tilbehør, der bruger Bluetooth-teknologi. Der er bluetooth højtalere, bluetooth hovedtelefoner, bluetooth legetøj, trackere og meget mere!
Læs mere iPhone 15 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 313)

Læs mere iPhone 15 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg
Disse fungerer sammen med iPhone 15 Pro Max , men sandsynligvis også med andre iPhone modeller, der har Bluetooth.

Sporer

En tracker er et praktisk tilbehør, der hjælper dig med at holde styr på dine gadgets. De bruger ofte Bluetooth-teknologi, der giver dig mulighed for at følge dine objekter med en app på din telefon.

Du kan placere en tracker lidt forskellige steder. Det kan være i din pung, på dine nøgler eller hvorfor ikke på din cykel? Med trackeren på det ønskede objekt kan du nemt følge deres position i realtid og undgå at de forsvinder.

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er et uundværligt tilbehør til iPhone brugere, der ønsker at nyde højkvalitets trådløs lydafspilning. Disse kompakte og bærbare højttalere gør det nemt at streame musik, podcasts og andre lydfiler fra din iPhone uden brug af kabler. Med en enkel og smidig forbindelse via Bluetooth-teknologi giver bluetooth-højttalere brugerne frihed til at lytte hvor som helst og når som helst. Uanset om du er hjemme, på stranden eller på picnic i parken, kan du nemt tage din musik med dig og dele den med venner og familie.

Mange bluetooth-højttalere er også vandtætte og holdbare nok til at klare udendørs brug, hvilket gør dem perfekte til aktiv livsstil og eventyr. Med forskellige størrelser, designs og lydkvalitet er der bluetooth højtalere til ethvert behov og præference. Og med muligheden for at parre dem med din iPhone og andre enheder, bliver de et alsidigt og nyttigt tilbehør til alle, der sætter pris på trådløs lyd af høj kvalitet.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone er trådløse headset, der er specielt designet til at fungere problemfrit med Apple enheder, inklusive iPhone . Disse hovedtelefoner giver brugerne frihed til at lytte til musik eller modtage håndfri opkald uden komplicerede kabler.

Med en enkel og jævn forbindelse via Bluetooth tilbyder disse hovedtelefoner brugerne fleksibilitet og bekvemmelighed i deres lytteoplevelse. Uanset om du er på løbeturen, træner i fitnesscentret eller bare slapper af derhjemme, er bluetooth-hovedtelefoner det perfekte tilbehør til at nyde din yndlingsmusik uden begrænsninger.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk