FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
cricut
airtag
pen
projektor
brodit
proclip
ram
ipad
ram mount x
cover 6
cover
ipad cover 10,2
nomad
magsafe
ipad cover
ipad air 4
Bluetooth

iPhone 15 Plus - Bluetooth - Stort udvalg

Her har vi samlet tilbehør med Bluetooth til iPhone 15 Plus . Med dette tilbehør undgår du kabler og får en smidig trådløs oplevelse.
Læs mere iPhone 15 Plus - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 313)

Læs mere iPhone 15 Plus - Bluetooth - Stort udvalg
Her kan du finde trackere, bluetooth højtalere, bluetooth headsets, bluetooth legetøj og meget mere!

Sporer

Bluetooth-trackere er små, praktiske enheder, der bruger Bluetooth-teknologi til at hjælpe dig med at finde tabte genstande. Disse enheder kan nemt fastgøres til nøgler, tegnebøger, tasker eller andre værdigenstande og derefter spores via en mobilapp.

Bluetooth-trackere er også meget effektive til at hjælpe med at forhindre tab af værdifulde genstande. Ved hjælp af appen kan du indstille alarmer eller modtage push-beskeder, når dit objekt forlader et forudbestemt område, hvilket gør det nemt at undgå at efterlade det bag dig.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner har ændret den måde, vi lytter til musik og tager imod opkald på ved at tilbyde trådløs frihed og bekvemmelighed. Disse høretelefoner gør det muligt at oprette forbindelse til din smartphone eller anden Bluetooth-kompatibel enhed uden komplicerede kabler, hvilket giver en friere og mere fleksibel lytteoplevelse.

Bluetooth-hovedtelefoner kommer i en række forskellige stilarter og modeller, så de passer til forskellige behov og præferencer. Der er in-ear hovedtelefoner for en mere diskret pasform, on-ear hovedtelefoner for en behagelig pasform og over-ear hovedtelefoner for en mere robust og fordybende lydoplevelse. Uanset hvilken type bluetooth-hovedtelefoner du vælger, er der en bred vifte af muligheder, der passer til din livsstil og dine præferencer.

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er den ultimative måde at tage din yndlingsmusik med dig, uanset hvor du går. Disse slanke og bærbare enheder bruger Bluetooth-teknologi til at oprette forbindelse trådløst til din smartphone, tablet eller anden Bluetooth-aktiveret enhed, hvilket giver dig friheden til at nyde din musik hvor som helst og når som helst.

En af de største fordele ved bluetooth-højttalere er deres bærbarhed og brugervenlighed. Disse højttalere er som regel kompakte og lette, hvilket gør dem nemme at tage med på ture, til stranden eller til en picnic i parken. Og med muligheden for at oprette forbindelse trådløst til din enhed, behøver du aldrig at bekymre dig om sammenfiltrede kabler eller ledninger.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk