FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Tillbage
  • BlitzWolf AA-UM15 TWS Earphones
  • BlitzWolf AA-UM15 TWS Earphones
Art. nr. V33629

BlitzWolf AA-UM15 TWS høretelefoner

Ægte trådløse hovedtelefoner med et ultratyndt design, så du nemt kan have dem med dig. Bluetooth 5.1 giver en stabil og hurtig forbindelse og høretelefonerne har en driftstid på op til 5 timer og en IPX5-klassificering.

Læs mere
559 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
BlitzWolf AA-UM15 har et ultratyndt design , så du nemt kan tage dem med dig. Bluetooth 5.1 giver en stabil og hurtig forbindelse. Hovedtelefonerne har 13-millimeter dynamiske drivere, der leverer enestående lydkvalitet og tilbyder også CVC-støjreduktion. De har en driftstid på 5 timer og har en IPX5-klassificering .

Pålidelig forbindelse

Glem alt om interferens og andre forbindelsesproblemer. Høretelefonerne har Bluetooth 5.1 som giver en hurtig og stabil forbindelse med en rækkevidde på op til 10 meter.

Lyd i høj kvalitet

BlitzWolf AA-UM15 er udstyret med dynamiske 13 mm drivere, som garanterer klar og detaljeret lyd. De giver dig mulighed for at tale i telefon selv på støjende steder. Høretelefonerne har indbyggede mikrofoner af høj kvalitet, der gør, at din stemme kan høres tydeligt. Derudover filtrerer CVC-støjreduktion al unødvendig baggrundsstøj fra. På den måde kan du være sikker på, at du og din samtalepartner altid vil høre hinanden perfekt.

Op til 5 timers drift

Høretelefonerne giver op til 5 timers drift med musik og en taletid på cirka 2,5 timer. Den praktiske ladetaske forlænger driftstiden yderligere. Opladning af høretelefonerne tager ikke lang tid, efter cirka 1,5 time er de klar til brug igen.

Omhyggeligt gennemtænkt design

Høretelefonerne har en IPX5-klassificering, hvilket betyder, at de kan modstå regndråber eller sved. Så du kan bruge dem for eksempel under et træningspas uden problemer. De er også kendetegnet ved et stilrent og moderne design. Derudover er opladningsetuiet ekstremt tyndt, så du nemt kan putte det selv i lommen og tage det med dig overalt.

Dette omfatter:
  • Hovedtelefoner
  • Ladekabel
  • Opladningsetui
  • brugervejledning

Passer til: iPhone og andre enheder med bluetooth
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth 5.1

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

ANC: Ja
Farve: Sort
Stereo/mono: Stereo
True Wireless: Ja

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Jays t-Six True Wireless
Jays t-Six True Wireless
Jays t-Six True Wireless er optimeret til brug hele dagen og tilbyder lavt strømforbrug for at understøtte din lytteoplevelse, når du har mest brug for det. Opretter forbindelse via Bluetooth.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Sort
659 kr
Sudio N2 Pro
Sudio N2 Pro
Sudio N2 Pro er hvor musik og design mødes i et par stænksikre True Wireless-hovedtelefoner. Høretelefonerne har aktiv støjreduktion og op til 6 timers spilletid.
Ikke på lager, 2-6 uger
Beige
529 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng