FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
cricut
ipad cover
ram mount
ipad 6
tomtoc
oplader
pow
næt taske
powerbank
ta
pen
macbook air 13
iphone x cover
moment
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 10,9
Covers og etuier

Glitter & bling cover - iPhone 16 Pro - Hurtig levering

Hvis du kan lide, at din telefon udelukkende skinner, så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du et stort udvalg af glitrende og eksklusive bling covers til iPhone 16 Pro.
Læs mere glitter & bling cover - iPhone 16 Pro - Hurtig levering

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere glitter & bling cover - iPhone 16 Pro - Hurtig levering
Et glittercover til iPhone 16 Pro er en stilfuld og iøjnefaldende måde at beskytte din telefon på og samtidig give den et personligt præg. Disse skaller tilbyder både beskyttelse og æstetik og kommer i en række forskellige farver og glittermønstre, der passer til din unikke stil. Glitter covers er designet til at give din iPhone et luksuriøst og funklende look, hvilket gør din telefon til et modetilbehør, der skiller sig ud.

På trods af deres dekorative udseende er glitteretuier lavet af robuste materialer som TPU (termoplastisk polyurethan) og polycarbonat, som giver god beskyttelse mod stød, fald og ridser. De er holdbare og bygget til at holde, samtidig med at de giver et godt greb, som mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af hånden på dig. Præcise udskæringer til knapper, porte og kameraer sikrer, at din iPhone 16 Pro fungerer som normalt uden hindring.

Mange moderne glitteretuier er også kompatible med MagSafe, hvilket gør det muligt at bruge trådløse opladere og andet MagSafe tilbehør uden at tage coveret af. Nogle glitterskaller har også UV-bestandige belægninger for at forhindre, at farverne falmer over tid.

Perfekt til hverdagsbrug, glittercovers beskytter din telefon under daglige aktiviteter, mens du viser din stil frem. De er særligt populære ved særlige lejligheder og fester, hvor de kan supplere et funklende outfit. En glitterskal er også en værdsat gave til en, der elsker mode og teknologi.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk