FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
cricut
airtag
powerbank
ipad cover
ram mount
taske
tomtoc
oplader
pow
iphone 11
næt taske
pen
macbook air 13
moment
iphone x cover
etui til iphone 13 pro max
cover
ipad 6
mac cover
Biltillbehør

Køb biltilbehør til iPhone 16 Pro

Med iPhone 16 Pro som din betroede følgesvend kan bilrejser blive både mere behagelige og mere underholdende. Der findes en række biltilbehør , som er specielt designet til at forbedre din oplevelse, når du er ude på vejen.
Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 16 Pro

Populære produkter (30 af i alt 249)

Læs mere Køb biltilbehør til iPhone 16 Pro
Her er noget af det bedste biltilbehør til iPhone 16 Pro, der kan hjælpe med at maksimere brugervenlighed og sikkerhed.

Trådløse opladere

For at holde din iPhone 16 Pro opladet under lange bilture er trådløse opladere et glimrende valg. Mange af disse opladere er kompatible med MagSafe-teknologi, hvilket betyder, at de magnetisk fastgøres til din telefon og sikrer stabil og hurtig opladning. Trådløse opladere kan ofte monteres på instrumentbrættet eller i kopholderen for nem adgang og bekvemmelighed.

Bilreol

Bilholdere er designet til at holde din iPhone 16 Pro sikkert på plads, mens du kører. Nogle holdere bruger stærke magneter til at holde telefonen stabil, selv på ujævne veje. De fås i forskellige modeller, også dem der er monteret på ventilationsgrillen, forruden eller instrumentbrættet. Dette gør det nemt at bruge GPS, tage håndfri opkald eller styre musikken uden at skulle holde telefonen.

FM-sender

Til ældre biler uden indbygget Bluetooth-understøttelse kan en Bluetooth FM-sender være en perfekt løsning. Disse enheder forbindes til din iPhone 16 Pro via Bluetooth og overfører lyden til bilens FM-radio. På den måde kan du streame musik, podcasts eller telefonopkald direkte til bilens lydanlæg. Mange FM-sendere kommer også med ekstra funktioner såsom USB-porte til opladning og indbyggede mikrofoner til håndfri opkald.

Bilkameraer eller dashcams

For at øge sikkerheden på vejen kan et dashcam være et værdifuldt tilbehør. Mange moderne dashcams er kompatible med iPhone 16 Pro og kan tilsluttes via Wi-Fi eller Bluetooth. Dette gør det muligt at downloade og gennemse optagelser direkte på din telefon. Dashcams kan registrere, hvad der sker både foran og bagved bilen, hvilket kan være uvurderligt ved ulykker eller andre hændelser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk