FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Biltillbehør Bilholdere

Mobiltelefonholder til bil til iPhone 7, iPhone 8 osv.

For dem af jer, der kører meget bil og har brug for en mobilholder, der passer til din iPhone, kan du finde den her. Husk at kontrollere, at mobilholderen er tilpasset modellen, da den derefter bliver mere stabil.
Læs mere mobiltelefonholder til bil til iPhone 7, iPhone 8 osv.

Sorter efter:

Læs mere mobiltelefonholder til bil til iPhone 7, iPhone 8 osv.
Dette reducerer risikoen for, at mobiltelefonen bliver beskadiget, eller mobiltelefonholderen falder ned, og mobiltelefonen falder ud under kørsel. Med din iPhone placeret i en mobil holder og i en bekvem afstand, kan du nemt få adgang til tjenester såsom GPS eller lytte til musik.

Funktion efter behov

Afhængigt af dine behov og bilens forhold har de forskellige mobiltelefonholdere funktioner, der kan være nyttige for dig. Der er alt fra mobilholdere, der oplader din mobil trådløst eller med en ledning til holdere, du fastgør til rattet eller i en kopholder. Hvis du har børn, der ønsker at se en film på bagsædet, er en mobiltelefonholder, som du placerer bag nakkestøtten, et smart alternativ.

Fast mobilholderen på en god måde

Det er praktisk at have mobiltelefonen fastgjort til en holder, mens du rejser. Der er også en lov om, hvordan du kan bruge din mobiltelefon, mens du kører. Du skal derfor fastgøre mobilholderen i henhold til instruktionerne, frem for alt for at have et klart udsyn under kørslen. Hvis den mobile holder har en sugekop, skal du fastgøre den let til indersiden af ​​kassen. Mobilholderen kan dog have andre typer beslag, hvor du f.eks. Hænger den fast i blæsergitteret eller lim holderen.

Når bilholderen er på plads, er det hurtigt med en simpel håndbevægelse at fastgøre mobiltelefonen, når du kommer ind i bilen. Det er så lige så let at fjerne det, når du ankommer.

Bilholderne nedenfor passer til iPhone 8, iPhone 7 og andre mobiltelefoner i lignende størrelser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk