FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
AirTag Enhed

AirTag - selve sporingsenheden

Her finder du AirTag- enheden fra Apple , tilgængelig i både 1-pak og 4-pak. Apple AirTag tilbyder en kombination af integration i Apple økosystem, præcision, sikkerhed, brugernetværk og tilgængeligt tilbehør, der gør det til en stærk konkurrent på markedet for Bluetooth-sporingsenheder.
Læs mere airTag - selve sporingsenheden

Sorter efter:

Læs mere airTag - selve sporingsenheden
Her er fem stærke fordele ved Apple AirTag sammenlignet med mange af dets konkurrenter:

  1. Integreret i Apple økosystemet: AirTag er designet til at integreres problemfrit med Apple økosystemet, inklusive Find My-appen. Dette giver en enkel og kraftfuld sporingsløsning til Apple brugere, der allerede er fortrolige med Apple økosystem og enheder.
  2. Præcision og nøjagtighed: AirTag bruger U1-chippen, der inkluderer Ultra Wideband-teknologi (UWB) til præcis placeringsevne. Dette giver dig mulighed for at finde dine tabte ejendele med høj præcision, inklusive retning og afstand.
  3. Privatliv og sikkerhed: Apple har prioriteret brugernes privatliv ved at implementere sikkerhedsfunktioner, der gør det vanskeligt for uautoriserede brugere at bruge AirTag til uønsket sporing. Derudover kan et AirTag, der går tabt i flere timer, advare brugere, der ikke ejer det, hvilket yderligere øger privatlivets fred og sikkerhed.
  4. Stort brugernetværk: Da Find My-appen er indbygget i mange Apple enheder og har et stort brugernetværk, kan du bruge hjælp fra andre Apple brugere til at spore dine mistede ejendele, selvom du er uden for rækkevidde af dit eget AirTag.
  5. Tilgængeligt tilbehør og designmuligheder: Apple og tredjepartsvirksomheder tilbyder en bred vifte af tilbehør, herunder nøgleringe, etuier og klistermærker, der giver dig mulighed for at tilpasse og bruge AirTag på forskellige objekter og i forskellige brugsscenarier.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk