FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Actionkameraer Actionkameror

Actionkameror

Hvis du vil kunne fotografere eller filme, når du cykler, laver parkour eller andre ting, hvor du eller andre bevæger dig, er et actionkamera et must. De har som regel en mikrofon , så lyden bliver god og mange har også et beslag, så man kan have hænderne fri.
Læs mere actionkameror

Sorter efter:

Læs mere actionkameror
Uanset om du er en person, der filmer for at lægge på Youtube eller om du bare vil have filmene til privat brug, kan du finde et passende kamera i vores sortiment.

Actionkameraer med flere funktioner

Når det kommer til vores udvalg af actionkameraer, er der både relativt simple modeller og modeller med mange avancerede funktioner. Vi har mindre udgaver, som du kan sætte på en hjelm, cykel eller bælte. Du finder også muligheder med stativer. Mange af vores kameraer har flere optagetilstande og endda to skærme.

Synsfeltet for et actionkamera kan variere, vi tilbyder blandt andet modeller med både 160° og 360° udsyn. På den måde går du ikke glip af noget vigtigt i din film.

Optager du meget om natten eller på mørke steder, har vi også kameraer med nattilstand. Skal kameraet tåle vandstænk og støv, bør du tage et kig på vores IP-klassificerede actionkameraer. IP-klassen fortæller, hvad det respektive kamera kan tåle.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk