FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airtag
ipad 6
cricut
powerbank
ipad cover
rygsæk
brodit holder
ram mount
taske
magsafe
holder
boo
nomad
ram
macbook taske
io
cricut joy
brodit
ulanzi
moment
Vi har 60 dages åbent køb, læs mere her

9 tip til bedre fotos med din iPhone

Nedenfor er nogle tip til at tage bedre billeder med din iPhone:

1. Hold billedet rent og strippet - Hold det simpelt

Komplicér ikke billederne med flere forskellige motiver. Hvis der sker for meget på billedet, kan det opfattes som rodet. Det er ofte lettere at få en harmonisk komposition med et eller et par motiver. Fokuser på et objekt, en detalje eller en begivenhed. Det betyder ikke noget, om der er meget luft i billederne omkring motivet. Enkle, strippede og minimalistiske billeder er interessante at se på, nemme at tage i og føle sig harmoniske og kunstneriske. Billeder med meget luft omkring motivet fungerer også meget godt på små skærme, som det er tilfældet med mobiltelefoner.

Avskalad bild utan distraktioner. Lätt att ta in och intressant att titta på.


2. Frøperspektiv - Tag fotos fra en lav vinkel

Det er meget almindeligt at strække mobiltelefonen i brysthøjde hos en voksen uden at tænke. Prøv noget andet. En mere kreativ vinkel er det såkaldte frøperspektiv. Tag et billede nedenfra. På denne måde kan du få interessante detaljer i forgrunden, som du ellers ofte savner.

Hvis det er en person, du fotograferer, får frøperspektivet personen til at se mere respektfuld, stærkere og større ud. Forestil dig en klassisk vestlig film, når helten træder ind i salonen for at møde skurkerne. Du ser ofte helten fra et frøperspektiv, så han virkelig ser ud som om han kan gøre dette med dueller eller i den afsluttende scene, når helten møder skurken, du filmer skurken med fugleperspektiv (lidt ovenfra) for at få ham til at se mindre og svagere ud.

Når du skyder fra en lav vinkel, får vi se verden fra et nyt perspektiv. En anden fordel er, at du kan have himlen som baggrund og dermed trække distraktioner væk fra billedet.

Bild tagen ur ett grodperspektiv som visar en ny värld jämförelsevis med en bild tagen från brösthöjd.


3. Få en dybde i billederne

Mange billeder ser flade ud. Der er flere måder at få en følelse af dybde i billederne på. En god måde at skabe dybde i billedet er ved at følge naturlige linjer, der fører ind i billedet. For eksempel veje, hegn, stier, der fører væk fra kameraet og ind i billedet. En anden måde er at inkludere detaljer i forgrunden, såsom sten, blomster, planter eller andet, der er synligt i forgrunden, mens hovedmotivet er lidt længere væk i billedet. Et andet trick er at fokusere på motivet, mens forgrunden eller baggrunden ikke er fokuseret (sløret, sløret). Et andet godt trick er at bruge lyskilder i dybden. Lamper længere væk i rummet, hvilket giver en følelse af plads.

Visar ett naturligt djup i bilden som skapas av vägen som leder in mot bildens centrum.


4. Diagonal

Hvis du har flere motiver i dit billede, er det en god ide at placere dem, så de skaber eller danner en diagonal linje over billedet. Kan være naturlige mønstre i billedet, såsom en kystlinje, et lysmønster eller noget andet. Hvis du tænker over dette, skaber diagonalen en god balance i billedet.

En av världens mest kända bilder nyttjar diagonalen till fullo.


5. Kom nærmere - Hvis billedet ikke er godt nok, er du ikke tæt nok

En almindelig fejl, når man tager billeder, er at man ikke er tæt nok på det, man tager. Jo bredere billedet, jo mere skal der ske i det, for at det kan være interessant. Alle detaljer i nærbilleder gør det mere spændende at se på. Forestil dig et makrobillede af et insekt, hvor du kun ser hovedet, de store mærkelige øjne, antenner og lignende. Insektet ville ikke have været så interessant, hvis du ikke var kommet så tæt på.

Et nærbillede af en person, hvor du kan se ansigtsudtrykket, udseendet og skyggerne, er så meget mere interessant at se på end en person, der er langt væk, hvor du overhovedet ikke kan skelne nogen udtryk eller følelser.

Bilden är tagen så pass nära att man kan urskilja ansiktsuttryck och känslor.


6. Brug skygger - Mere drama og mysterium

Skygger opfattes ofte som interessante at se på og kan give dit image en dramatisk følelse. Giver en følelse af mysterium. Den nemmeste måde at tage billeder med lange skygger på er når solen er lav på himlen. Morgen og aften. Den gyldne time - et øjeblik efter solopgang og et øjeblik før solnedgang er perfekt til at tage billeder med lange og dramatiske skygger. Skift eksponeringen en smule, så skyggerne bliver virkelig mørke med høj kontrast. Berør skærmen for at fokusere, og træk derefter ned for at ændre eksponeringen for at gøre skyggerne mørkere.

Nyttjar skuggorna för att skapa dramatik i bilden.


7. Silhuetter - Stimulerer din fantasi

Silhuetter stimulerer din fantasi og efterlader meget åbent for din egen fortolkning. Fantasifulde og mystiske silhuetter får seeren til at tænke lidt ekstra over, hvad det er, du ser på. Du kan oprette silhuetter ved at tage billeder med stærk baggrundsbelysning. Et godt og klassisk eksempel er en person, der står med solen bag sig, lyskilden skal være bag motivet for at skabe en silhuet. Det er nemmest at tage silhuetbilleder ved "Den gyldne time" - dvs. et øjeblik efter solopgang og et øjeblik før solnedgang.

Mystisk siluett där man även fått med ett djup i bilden.


8. Refleksioner

Billeder med refleksioner opfattes ofte som meget interessante. Ringe og bølger på vandet, der afspejler motivet, føles spændende og ofte afbalanceret. Her kan du gøre fuld brug af frøperspektivet. Hold kameraet kun få centimeter over vandoverfladen for at få meget forgrund og de rigtig pæne refleksioner.

Här har man nyttjat stunden innan solnedgång och fått med en fin reflektion.


9. Symmetri - Indram billedet

Symmetriske billeder føles rolige og harmoniske at se på. Du kan indramme objektet med naturlige mønstre. Et klart eksempel er at placere motivet i en døråbning, at nogen går i en allé, hvor træerne naturligt indrammer det, der er vigtigt i billedet.

Hvis motivet eller vægten i billedet er på den ene side af billedet, kan det også være en god ide at placere noget på den anden side. Så det ikke føles som om billedet skal "vælte". Meget som når du placerer noget langs diagonalen. Undertiden kan vægten på den ene side af et billede være helt i orden og skabe forskellige effekter. Men hvis du føler, at det føles "tomt" eller mærkeligt i din komposition, kan du prøve at inkludere noget på den anden side, der afbalancerer billedet.

Väldigt intressant bild där man ramat in motivet på ett spännande sätt.

Gå heller ikke glip af, at vi har et stort udvalg af foto- og filmtilbehør, der passer til iPhones. Køb foto tilbehør til iPhone på iPhonehus


Produkter relateret tll artiklen

Joby GripTight One Mount (iPhone)
Joby GripTight One Mount (iPhone)
Denne del bruges til at fastgøre Joby-produkter eller andre stativer til din iPhone.
Er på lager, sendes på mandag
Sort
139 kr
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk