FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
iPad Pro 11 (2018) Lagring

Opbevaring til iPad Pro 11 (2018) - Stort udvalg

Her har vi samlet forskellige eksterne lagerenheder, der forbindes til din iPad Pro 11 med USB-C stik. Der er både små USB-sticks, der er nemme at tage med, og større SSD-diske med meget lagerkapacitet.
Læs mere opbevaring til iPad Pro 11 (2018) - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere opbevaring til iPad Pro 11 (2018) - Stort udvalg
Fordelene ved ekstern lagring til iPad Pro 11 inkluderer:

Udvidet lagerkapacitet: Brugere kan udvide den eksisterende lagerkapacitet på deres iPad Pro 11 ved hjælp af ekstern lagerplads, hvilket gør det muligt at gemme flere filer og data uden at skulle slette eksisterende indeholdte.
Fleksibilitet og bærbarhed: Eksterne SSD'er og flashdrev er normalt små, lette og bærbare, hvilket gør dem nemme at tage med dig og bruge overalt. Dette er især fordelagtigt for folk, der er på farten eller har brug for adgang til deres filer på farten.
Sikkerhedskopiering og arkivering: Eksternt lager kan bruges til at sikkerhedskopiere vigtige filer og data fra iPad Pro 11, hvilket giver brugerne ekstra sikkerhed mod tab af data i tilfælde af enhedsfejl eller andre uheld.
Forbedret ydeevne: Ved at flytte store filer og apps til eksternt lager kan brugere frigøre intern lagerplads på iPad Pro 11, hvilket kan hjælpe med at forbedre enhedens ydeevne og responstid.
Deling og samarbejde: Ekstern lagring gør det nemt at dele filer og data med andre enheder og brugere, enten gennem fildeling eller gennem skylagringstjenester.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk