FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airpods pro 2
rygsæk
powerbank
ram mount
ipad 6
taske
cricut
høretelefoner
ipad cover
ipad cover 6
holder
ram
ipad
iphone 13 mini
macbook cover
brodit
elago
ar
mus bluetooth
tomtoc
iPhone iPhone 8

Brugt iPhone 8

Apple iPhone 8 blev lanceret i september 2017 som en efterfølger til iPhone 7. Denne model introducerede flere nye funktioner og forbedringer, der gjorde den til en attraktiv opgradering for mange brugere.
Læs mere brugt iPhone 8

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere brugt iPhone 8
Apple iPhone 8 kombinerer klassisk design med moderne teknologi, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der leder efter en pålidelig og kraftfuld smartphone. Med funktioner som trådløs opladning, en kraftig A11 Bionic-chip og et kamera af høj kvalitet, fortsætter iPhone 8 med at være en populær mulighed selv flere år efter lanceringen.

Design

iPhone 8 har et elegant design med en aluminiumsramme og en glasbagside, som muliggør trådløs opladning - det første i iPhone serien. Telefonen fås i fire farver: sølv, guld, rød og mellemgrå. Skærmen er en 4,7 tommer Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels, som giver klare og skarpe billeder.

Ydeevne

Under ydersiden har iPhone 8 en A11 Bionic-chip, som tilbyder hurtig og effektiv ydeevne. Denne processor med seks kerner inkluderer to højtydende kerner, der er op til 25 % hurtigere end dem i A10 Fusion-chippen og fire højeffektive kerner, der er op til 70 % hurtigere. Dette gør telefonen i stand til at håndtere krævende apps og spil uden problemer.

Kamera

Kameraet på iPhone 8 er en 12-megapixel sensor med en blænde på f/1.8. Den inkluderer optisk billedstabilisering (OIS), der hjælper med at tage skarpere billeder i svagt lys og reducerer sløring fra bevægelse. Kameraet kan også optage video i 4K-opløsning med op til 60 billeder i sekundet, samt slowmotion-video i 1080p med 240 billeder i sekundet.

Trådløs opladning og batteri

En af de mest fremtrædende innovationer med iPhone 8 er understøttelsen af trådløs opladning via Qi-standarden. Dette gør det nemt at oplade telefonen uden at skulle tilslutte et kabel. Batterilevetiden kan sammenlignes med tidligere modeller med op til 14 timers taletid og op til 13 timers internetbrug. Vil du oplade med et kabel, har iPhone 8 en Lightning-indgang til opladning.

iOS og software

iPhone 8 blev oprindeligt leveret med iOS 11 og har siden modtaget opdateringer til senere versioner af styresystemet. iOS tilbyder en brugervenlig grænseflade og en bred vifte af apps tilgængelige via App Store. Telefonen understøtter også Apple Pay, som muliggør enkle og sikre betalinger direkte fra enheden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk