FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airpods pro 2
rygsæk
powerbank
ram mount
ipad 6
taske
cricut
høretelefoner
ipad cover
ipad cover 6
holder
ram
ipad
iphone 13 mini
macbook cover
brodit
elago
ar
mus bluetooth
tomtoc
iPhone iPhone SE

Brugt iPhone SE

Der har været tre forskellige modeller af iPhone SE indtil videre, den første kom allerede i 2016.

iPhone SE (2016)

Den første iPhone SE-model blev lanceret i marts 2016 som et alternativ til dem, der foretrækker en mindre telefon.
Læs mere brugt iPhone SE

Sorter efter:

Læs mere brugt iPhone SE
Den har en 4-tommer Retina-skærm og er udstyret med A9-chippen, den samme som iPhone 6S.

Designet minder meget om iPhone 5S med sine lige kanter og kompakte form. Kameraet er et 12 megapixel iSight-kamera, der kan optage 4K-video. Denne model henvender sig til brugere, der ønsker en kraftfuld, men lille telefon til en mere overkommelig pris.

iPhone SE (2020)

Anden generation af iPhone SE blev frigivet i april 2020. Denne model har et design, der ligner iPhone 8 med en 4,7-tommer Retina HD-skærm og Touch ID-knap. Den er udstyret med A13 Bionic-chippen, den samme som bruges i iPhone 11 -serien, hvilket giver den en imponerende ydeevne i forhold til sin prisklasse.

Kameraet på 12 megapixel har understøttelse af portrættilstand og avanceret billedbehandling, mens frontkameraet er på 7 megapixel. Denne model tilbyder et godt valg for dem, der ønsker en moderne iPhone oplevelse i et kompakt format og til en lavere pris.

iPhone SE (2022)

Den seneste iPhone SE-model, tredje generation, blev lanceret i marts 2022. Den bevarer samme design som 2020-modellen med en 4,7-tommer skærm og Touch ID, men opgraderer til A15 Bionic-chippen, som giver à endnu bedre ydeevne og energieffektivitet.

Kameraet forbliver på 12 megapixel, men nyder godt af forbedret billedbehandling fra A15-chippen, som giver bedre billeder i svagt lys og avancerede funktioner som Smart HDR 4 og Deep Fusion. Den har understøttelse af 5G, hvilket gør den til den mest fremtidssikre SE-model til dato.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk