FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airpods pro 2
rygsæk
powerbank
ram mount
ipad 6
taske
cricut
høretelefoner
ipad cover
ipad cover 6
holder
ram
ipad
iphone 13 mini
macbook cover
brodit
elago
ar
mus bluetooth
tomtoc
iPhone iPhone X

Brugt iPhone X , iPhone Xs , iPhone Xs Max , iPhone X r

I denne kategori har vi samlet alle iPhone X modeller og nedenfor er en oversigt over alle telefonmodeller.

Apple iPhone X

Apple iPhone X , der blev lanceret i november 2017, markerede en ny æra for iPhone design med sin kant-til-kant-skærm og manglen på en hjem-knap.
Læs mere brugt iPhone X , iPhone Xs , iPhone Xs Max , iPhone X r

Sorter efter:

Læs mere brugt iPhone X , iPhone Xs , iPhone Xs Max , iPhone X r
Den introducerede flere nye funktioner og forbedringer, der stadig påvirker moderne iPhone . Telefonen oplades via Lightning-kabel eller trådløst via Qi.

  • OLED skærm
  • Face ID
  • TrueDepth kamera
  • Dobbelt kamera system
  • Trådløs opladning
  • Elegant design
  • iOS

Design og fremvisning

iPhone X har en 5,8 tommer Super Retina OLED-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels. Skærmen strækker sig fra kant til kant med kun en lille udskæring, eller "hak", øverst, der huser TrueDepth-kameraet og Face ID-sensoren. Telefonens stel er lavet af rustfrit stål og bagsiden er lavet af glas, hvilket muliggør trådløs opladning.

Face ID og TrueDepth kamera

En af de største nyheder med iPhone X er Face ID, et avanceret ansigtsgenkendelsessystem, der erstatter Touch ID. TrueDepth-kameraet muliggør nøjagtig ansigtsgenkendelse og bruges også til Animoji og portrættilstand med bokeh-effekt og portrætbelysning.

Ydeevne

iPhone X er drevet af A11 Bionic-chippen, den samme som iPhone 8, der giver hurtig og effektiv ydeevne. Den inkluderer en seks-core processor og en triple-core GPU, der håndterer krævende apps og spil med lethed.

Kamera

Det bagerste kamera er et dobbelt 12-megapixel system med vidvinkel- og teleobjektiver. Den understøtter optisk billedstabilisering på begge objektiver og kan optage 4K-video med op til 60 billeder i sekundet.

Apple iPhone X r

iPhone X r, der blev lanceret af Apple i oktober 2018, er kendt for at kombinere høj ydeevne med en mere overkommelig pris sammenlignet med sine premium søskende, iPhone Xs og Xs Max. Den tilbyder en afbalanceret blanding af moderne funktioner, stilfuldt design og imponerende batterilevetid, hvilket gør den til et attraktivt valg.

Design og fremvisning

iPhone X r har et elegant design med aluminiumsramme og glasbagside, som giver både et robust og luksuriøst indtryk. Det kommer i en række farverige muligheder, herunder blå, hvid, sort, gul, koral og rød.

Skærmen er en 6,1-tommer Liquid Retina HD-skærm, der bruger LCD-teknologi. Selvom den ikke når samme skarphedsniveau som OLED-skærmene på Xs og Xs Max, tilbyder den stadig fremragende farvegengivelse og lysstyrke med en opløsning på 1792 x 828 pixels.

Ydeevne

Under hætten har iPhone X Apple A12 Bionic-chip, den samme kraftfulde processor, der bruges i Xs og Xs Max. Denne chip inkluderer en seks-core CPU, en quad-core GPU og en otte-core Neural Engine, der sikrer jævn og hurtig ydeevne til alt fra daglige opgaver til krævende apps og spil.

Kamera

Kameraet på iPhone X r er en anden stærke side. Det bagerste kamera er et 12-megapixel vidvinkelkamera med en blænde på f/1.8, optisk billedstabilisering og understøttelse af 4K-video. Mens Xr mangler det sekundære teleobjektiv, der findes på Xs og Xs Max, kompenserer den for det med avancerede funktioner såsom Smart HDR, der forbedrer billedkvaliteten i scener med høj kontrast, og portrættilstand med bokeh-effekt og dybdekontrol.

Frontkameraet er et 7-megapixel TrueDepth-kamera, som muliggør Face ID, Animoji og Memoji samt selfies i høj kvalitet og videooptagelse i 1080p.

Batterilevetid og opladning

iPhone X er kendt for sin fremragende batterilevetid, takket være en større batterikapacitet og effektiv energistyring fra A12 Bionic-chippen. Den understøtter også Qi trådløs opladning og hurtigopladning, selvom en hurtigoplader skal købes separat. iPhone X har et Lightning-stik til opladning med et kabel.

Software

iPhone X kommer med iOS, Apple mobile styresystem, som tilbyder en jævn og sikker brugeroplevelse. Regelmæssige opdateringer fra Apple sikrer, at din enhed forbliver opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Apple iPhone Xs

iPhone Xs , der blev lanceret i september 2018, er en raffineret efterfølger til iPhone X Det forbedrer flere aspekter af sin forgænger, herunder ydeevne, kamera og holdbarhed.

  • Kraftig præstation
  • Højkvalitets skærm
  • Forbedret Face ID
  • Avanceret kamera
  • Forbedret batterilevetid
  • Trådløs opladning med Qi
  • Support til eSIM

Design og fremvisning

Designmæssigt er iPhone Xs næsten identisk med iPhone X , med en 5,8-tommer Super Retina OLED-skærm og en rustfri stålramme. Den fås dog i en ny farve, guld, foruden sølv og rumgrå. Skærmopløsningen og kvaliteten er den samme som iPhone X

Face ID og TrueDepth kamera

Face ID-systemet i iPhone Xs er hurtigere og mere effektivt end iPhone X takket være forbedringer i software og hardware. TrueDepth-kameraet tilbyder fortsat portrættilstand, Animoji og Memoji.

Ydeevne

iPhone XS er drevet af A12 Bionic-chippen, som er den første 7nm-chip i en smartphone. Dette giver op til 15 % hurtigere ydeevne og op til 50 % bedre energieffektivitet sammenlignet med A11 Bionic. Det inkluderer også en ny neural motor, der kan udføre op til 5 billioner operationer i sekundet, hvilket forbedrer maskinlæring og AR-oplevelser.

Kamera

Kamerasystemet på iPhone Xs er blevet forbedret med større og dybere pixels for bedre ydeevne i svagt lys. Den har også en forbedret Smart HDR-funktion, der giver bedre dynamisk rækkevidde i billeder. Det bagerste kamerasystem er stadig et dobbelt 12-megapixel med vidvinkel- og teleobjektiver, begge med optisk billedstabilisering.

Holdbarhed og batteri

iPhone Xs har bedre vand- og støvbestandighed med en IP68-klassificering sammenlignet med IP67 på iPhone X Batterilevetiden er også forbedret med op til 30 minutter længere brugstid end iPhone X

iPhone Xs Max

iPhone Xs Max , lanceret af Apple i september 2018, er en af virksomhedens flagskibsmodeller, der kombinerer banebrydende teknologi med elegant design. Den har en stor 6,5 tommer Super Retina OLED-skærm med en opløsning på 2688 x 1242 pixels, som giver skarpe og levende billeder med fremragende farvegengivelse og dyb sort.

Designet på iPhone Xs Max er både stilfuldt og robust. Telefonen har en glasbagside, der muliggør trådløs opladning og giver et luksuriøst udtryk, mens stellet er lavet af kirurgisk rustfrit stål for øget holdbarhed. Telefonen er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den er støv- og vandafvisende op til 2 meter i 30 minutter.

Under skallen sidder Apple kraftfulde A12 Bionic-chip, som inkluderer en seks-core CPU, en quad-core GPU og en otte-core Neural Engine. Denne chip forbedrer ydeevnen og energieffektiviteten, så enheden kan håndtere krævende opgaver såsom augmented reality (AR) og spil med høj grafik uden problemer. Neural Engine muliggør også avanceret maskinlæring for funktioner som Face ID og Smart HDR.

Kamerasystemet på iPhone Xs Max er avanceret og alsidigt. Den består af et dobbelt 12 MP-kamera på bagsiden, med en vidvinkel og en telelinse. Disse kameraer understøtter optisk billedstabilisering og muliggør op til 2x optisk zoom og 10x digital zoom. Portrættilstanden med bokeh-effekt og dybdekontrol er forbedret, hvilket giver professionelle portrætter med sløret baggrund. TrueDepth-kameraet på 7 MP på forsiden bruges til selfies og Face ID, som giver hurtig og sikker ansigtsgenkendelse til at låse enheden op og autorisere betalinger.

iPhone Xs Max kommer med iOS, Apple brugervenlige og kraftfulde styresystem, som tilbyder en problemfri brugeroplevelse med adgang til App Store og en bred vifte af apps og tjenester. Funktioner som Siri, Apple Pay og iCloud er problemfrit integreret for at forbedre brugernes produktivitet og bekvemmelighed.

Batteritiden på iPhone Xs Max er forbedret i forhold til tidligere modeller, hvilket giver længere brugstid til både opkald, browsing og medieforbrug. Enheden understøtter hurtig opladning og trådløs opladning, hvilket gør det nemt at holde den opladet hele dagen.

Sammenfattende er iPhone Xs Max en kraftfuld og alsidig smartphone, der kombinerer state-of-the-art teknologi med elegant design. Med sin store og imponerende skærm, kraftfulde ydeevne og avancerede kamerafunktioner er det en enhed, der er velegnet både til professionelt brug og til dem, der vil have det bedste indenfor mobilteknologi.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk