FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Tastaturer

Køb kablede tangent til din iPad

For at øge bekvemmeligheden og effektiviteten af din iPad har du brug for et praktisk og behageligt tastatur . Her finder du et stort udvalg af funktionelle tastaturer, der adskiller sig både hvad angår størrelse, funktioner og udseende.
Læs mere Køb kablede tangent til din iPad

Sorter efter:

Læs mere Køb kablede tangent til din iPad
De kablede tastaturer bruger enten USB-A eller USB-C . Har din iPad kun en USB-C port, skal du derfor have en adapter, hvis musen har USB-A.

Det kan være fordelagtigt at bruge et kablet tastatur med din iPad af flere årsager:

Stabil forbindelse

Kablede tastaturer bruger en fysisk kabelforbindelse til din iPad , som giver en stabil og pålidelig forbindelse uden risiko for trådløs interferens eller forbindelsesproblemer.

Ingen batterikrav

Fordi kablede tastaturer trækker strøm fra din iPad via kablet, behøver de ikke deres egne batterier eller opladning. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at tastaturet dør midt under arbejde eller studie.

Let at bruge

Tilslutning af et kablet tastatur til din iPad kræver normalt ingen yderligere konfiguration eller Bluetooth-parring. Du kan bare tilslutte den og begynde at skrive.

Hurtigere dataoverførsel

Kablede tastaturer har en hurtig dataoverførselshastighed, hvilket betyder, at tastetryk optages og vises med det samme på skærmen. Dette kan være en fordel for hurtig tekstinput og produktivitet.

Kompatibilitet med forskellige iPad modeller

Kablede tastaturer er normalt kompatible med forskellige iPad modeller, fordi de bruger standardforbindelser såsom USB-C eller Lightning. Du kan bruge det samme tastatur med flere enheder, hvis de har den samme forbindelse.

Sammenfattende giver et kablet tastatur til iPad fordele såsom stabil forbindelse, brugervenlighed, pålidelig strømforsyning og hurtig dataoverførsel. Det er et godt valg, hvis du prioriterer disse aspekter og ikke vil bekymre dig om batteriopladning eller problemer med trådløs forbindelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk