FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Foto og film Termokameraer

Varmekameraer til iPhone

Brug termiske kameraer med din iPhone til at registrere koldt vejr indendørs eller hvorfor ikke se, om der er rådyr ude på marken ved siden af huset? Termiske kameraer kan også bruges til at identificere elektriske kortslutninger.
Læs mere varmekameraer til iPhone

Sorter efter:

Læs mere varmekameraer til iPhone
Termiske kameraer, der forbinder til en iPhone fungerer ved at konvertere infrarød (IR) stråling, som er usynlig for det menneskelige øje, til visuelle billeder. Disse kameraer fanger varmestrålingen fra forskellige objekter og konverterer denne til et billede, der viser temperaturforskelle.

Processen med at bruge et sådant kamera med en iPhone involverer normalt følgende trin

  1. Tilslutning: Termokameraet forbindes til iPhone via Lightning-porten/USB-C-porten (afhængigt af model) eller i nogle tilfælde via en trådløs forbindelse såsom Wi-Fi eller Bluetooth.
  2. App installation: Brugeren downloader og installerer en tilhørende app, der er udviklet til at fungere med termokameraet. Denne app bruges til at vise og analysere de infrarøde billeder.
  3. Aktivering og kalibrering: Når termokameraet er tilsluttet, og appen er installeret, aktiveres kameraet. I nogle tilfælde kan en indledende kalibrering være nødvendig for at sikre nøjagtig temperaturaflæsning.
  4. Billedoptagelse: Brugeren peger kameraet mod det område, der skal undersøges. Kameraet fanger infrarød stråling fra objekterne i synsfeltet og skaber et termisk billede.
  5. Billedanalyse: Appen på iPhone konverterer IR-data til visuelle billeder, hvor forskellige farver repræsenterer forskellige temperaturer. Brugeren kan se og analysere disse billeder direkte på deres iPhone .

Funktioner i appen

Mange apps tilbyder avancerede funktioner såsom måling af specifikke temperaturer, lagring af billeder, sporing af temperaturændringer over tid og nogle gange endda integration af normale billeder med de termiske for at fange ttra kontekst og forståelse.

Termiske kameraer bruges inden for en række forskellige områder, såsom byggesyn, jagt, sikkerhedsovervågning, elektrisk og mekanisk eftersyn og også til hobbyformål. De tilbyder en unik måde at visualisere varme og identificere problemer, der ikke er synlige for det blotte øje.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk