FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Kabler USB-C til Lightning kabler

USB-C til Lightning-kabler til AirPods

I denne kategori tilbyder vi kabler, som du kan bruge til at tilslutte USB-C til Lightning-porten på opladningsetuiet til dine Airpods . Med denne type kabel kan du nemt sikre, at dine AirPods altid er opladet.
Læs mere USB-C til Lightning-kabler til AirPods

Sorter efter:

Læs mere USB-C til Lightning-kabler til AirPods
Du skal blot tilslutte kablet til en vægoplader eller en powerbank med et standardstik til USB-C.

Tilslut til Lightning-udgang

Lightning-udgangen er dockingstikket, du bruger til at oplade dine AirPods . Eller rettere sagt det etui, dine hovedtelefoner er gemt i. Stikningen er tilgængelig på nyere enheder fra Apple , inklusive AirPods . For at aktivere forbindelsen af Lightning-stikket til USB-C, skal du bruge sådan et specialkabel.

De fleste Lightning-kabler i denne butik er MFi-certificerede. Det betyder, at kablerne er kontrolleret og godkendt til brug sammen med Apple -produkter. Det er derfor, det er så sikkert at bruge vores USB-C til Lightning-kabler til dine AirPods . Det er Apple , der godkender, at et produkt er MFi-certificeret, og med det som bevis kan du derfor bruge vores USB-C tilslutningskabler til AirPods og andre iOS-produkter.

Altid praktisk overalt

Et Lightning-kabel skal være nemt at bruge, tilpasset dine behov og også praktisk at have med. Det er noget, vi er opmærksomme på, når vi udvælger produkter til vores butik. Derfor kan du stole på, at alle lyskabler i denne kategori er nemme at håndtere og fås i forskellige længder og materialer.

Brug dem derhjemme, på kontoret eller når du er på farten. Med vores Lightning-kabler oplader du dine AirPods jævnt og nemt, uanset hvor du befinder dig.

Derudover er mange kabler tilpasset til hurtig opladning. Dette gør det endnu nemmere og hurtigere at øge batterikapaciteten i dine høretelefoner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk