FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler

USB-hubs til iPad Pro med USB-C

Hvis du er den glade ejer af en ældre iPad, kender du sikkert til problemet med at slutte eksternt udstyr til via Apples særlige Lightning-stik. Nu behøver det ikke længere være så kompliceret.
Læs mere USB-hubs til iPad Pro med USB-C

Sorter efter:

Læs mere USB-hubs til iPad Pro med USB-C
Med en god USB-C-hub kan du både oplade din iPad og tilslutte diverse periferi-udstyr, som er forsynet med USB-C-forbindelse.

Hvad siger du for eksempel til at kunne tilslutte et memorystick for at overføre fotos, videoer og musiknumre? Eller en powerbank, hvis dit batteri er ved at løbe tør for strøm? En USB-C-hub kan være en god investering, hvis du vil forlænge din iPads levetid med et Lightning-stik.

Følg med udviklingen

Desuden er de nyeste iPad-modeller i dag forsynet med USB-C-stik frem for Apples eget Lightning-stik. Man må forvente, at det er den vej, udviklingen kommer til at gå for samtlige modeller. Som konsekvens af det må man antage, at periferiudstyr med USB-C-stik vil blive mere almindeligt fremover.

Hvis du bruger din iPad meget derhjemme, kan en USB-C-hub også være nyttig til brug med for eksempel eksternt tastatur og fast strømtilslutning. Hav en USB-C-hub fast tilsluttet til din iPad, når du bruger den til skrivebordsarbejde. Så er der mulighed for at tilslutte det nødvendige periferiudstyr.

Andre anvendelsesmuligheder

Mange modeller af USB-C-hubs har endvidere diverse andre tilslutningsmuligheder. Blandt andet tillader de ofte tilslutning af ældre udstyr med traditionelle USB-stik samt hukommelseskort i SD- og MicroSD-format. Der findes også modeller med HDMI-stik, som tillader dig at vise fotos eller afspille film med tilhørende lydspor på en ekstern skærm.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk