FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Pædagogik

Uddannelsestilbehør til iPad

Brug din iPad som et pædagogisk værktøj , der fremmer børns læring. Arbejder du i børnepasning eller vil du bare have dit barn til at bruge en iPad til mere end almindelige spil.
Læs mere uddannelsestilbehør til iPad

Sorter efter:

Læs mere uddannelsestilbehør til iPad
Her finder du produkter med pædagogisk fokus for hele familien.

iPad er blevet populære værktøjer inden for uddannelse og kreativ udfoldelse, og der er en lang række pædagogisk og interaktivt tilbehør, som kan bruges sammen med dem. Her er nogle af disse tilbehør:
  1. Programmeringssæt : Der er flere sæt, der lærer børn grundlæggende programmering gennem interaktive spil og aktiviteter. Et populært eksempel er Osmo Coding Kit, hvor børn bruger fysiske blokke til at udføre sekvenser og styre tegn på iPad skærmen.
  2. Tegneteknik med Apple Pencil : Dette er en avanceret stylus fra Apple selv. Den er trykfølsom og har hældningsdetektion, som giver brugerne mulighed for at tegne med stor præcision.
  3. Tegneteknologi med Logitech Crayon : Et alternativ til Apple Pencil, specielt designet til yngre brugere. Det giver et holdbart design, der er mindre modtageligt for skader.
  4. Augmented Reality (AR) Kit : Osmo har også en række andre undervisningsprodukter, der anvender AR-teknologi. For eksempel kan børn lære matematik, stavning eller geografi ved at interagere med fysisk tilbehør, som derefter integreres i et digitalt spil på iPad .
  5. Musikskabelse : Tilbehør som "GarageBand" og forskellige MIDI-controllere kan tilsluttes iPad , hvilket gør det muligt for brugerne at skabe musik på en interaktiv måde.
  6. Fysisk interaktive spil : Der er designet flere spil, hvor spillepladen eller brikkerne interagerer med iPad en, og spillet skrider frem baseret på både fysisk og digital interaktion.
  7. Læringstilbehør : Der er flere tilbehør og apps designet til at hjælpe børn med særlige behov. Dette kan omfatte alt fra specialdesignede tastaturer til apps, der understøtter taleterapi.
  8. Teleskoper og mikroskoper : Noget videnskabeligt tilbehør kan tilsluttes direkte til en iPad , så brugerne kan udforske alt fra stjernehimlen til små mikroorganismer og derefter gemme og dele deres opdagelser.

Dette pædagogiske og interaktive iPad tilbehør gør ikke kun læring sjovere og mere engagerende, men de kan også hjælpe med at opbygge en række færdigheder, fra kritisk tænkning og problemløsning til kreative udtryk og videnskabelig udforskning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk