FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Tastaturer

Bluetooth tangent til iPad

Tilslut et Bluetooth-tastatur til din iPad for lettere at kunne arbejde og navigere rundt på skærmen. Vi tilbyder flere typer trådløse tastaturer, der er kompatible med iPad .
Læs mere bluetooth tangent til iPad

Sorter efter:

Læs mere bluetooth tangent til iPad
For at tilslutte et tastatur til din iPad skal du have iPad OS 13.4 eller nyere installeret. Følgende modeller understøtter denne iPad OS-version:

  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air 2 eller nyere
  • iPad (5. generation) eller nyere
  • iPad mini 4 eller nyere

Det kan være en fordel at bruge et trådløst tastatur med din iPad af flere årsager:

Effektiv tekstinput

Et tastatur gør det hurtigt og nemt at skrive længere tekster, e-mails, dokumenter og andet indhold på din iPad . Tastaturer tilbyder fysiske taster, som mange mennesker finder mere bekvemme at bruge end den virtuelle berøringsskærm.

Øget produktivitet

Med et tastatur kan du arbejde mere effektivt på din iPad . Det er især nyttigt, når du skal udføre opgaver, der kræver meget tekstinput, såsom oprettelse af rapporter eller redigering af dokumenter.

Bedre ergonomi

At bruge et tastatur kan være mere ergonomisk end at bruge berøringsskærmen, især hvis du skal skrive i længere tid. Det kan reducere risikoen for belastning af hånd og håndled.

Enkel tilslutning

Trådløse tastaturer kan nemt forbindes til din iPad via Bluetooth eller andre trådløse teknologier. Det kræver normalt ingen fysisk forbindelse eller konfiguration.

Kompatibilitet med eksterne skærme

Hvis du bruger din iPad med en ekstern skærm, kan et tastatur gøre det nemmere at navigere og bruge din iPad som en mere traditionel computerløsning. Det giver dig også mulighed for at bruge din iPad som bærbar.

Som konklusion kan et trådløst tastatur forbedre din produktivitet, tekstinputoplevelse og ergonomi, når du bruger din iPad . Det er et nyttigt tilbehør til arbejde, studie og andre opgaver, hvor tastaturet er gavnligt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk