FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Barntillbehör Covers & tasker

Børnevenlige covers og etuier til iPad mini 5

iPad mini 5 er et populært valg, når husets mindste skal have en tablet. Dels er prisen lavere end de andre iPad-modeller, og den mindre skærm er velegnet til små børnefingre.
Læs mere Børnevenlige covers og etuier til iPad mini 5

Sorter efter:

Læs mere Børnevenlige covers og etuier til iPad mini 5
Et cover til dit barns iPad mini beskytter enheden, så de mindste kan nyde spil, bøger og musik. Børn kan af og til være lidt hårde ved deres legetøj; de kan fx tabe deres iPad eller på anden måde udsætte den for stød. Med et solidt iPad-cover kan man som forældre have lidt mere ro i sindet.

Covers til enhver smag

Alle børn er forskellige, og derfor varierer smag og behov. Stødsikre iPad mini 5-covers til børn giver mulighed for at beskytte mobile enheder på en måde, der tager hensyn til brugerens alder. Ældre børn kan ofte klare sig med lidt mindre stødsikring end de allermindste.

Silikonecovers fås i mange forskellige farver og mønstre, og de kan også modstå stød. Er barnets iPad ofte udsat for stød, kan man med fordel vælge et kraftigere silikonecover, som giver en bedre stødsikring.

Covers med forskellige funktioner

Nogle børn har behov for et cover af en anden type. Hvis de tegner eller skriver meget, hjælper det på produktiviteten at have en følsom skærm. Der bør derfor ikke være en skærmbeskyttelse eller andet på skærmen.

Nogle iPad-covers til børn er forsynet med eksterne tastaturer, der kan fås med baggrundsbelysning. Det gør det nemmere for børn at arbejde/lege i svagt lys som fx i bilen om aftenen. Et sammenfoldeligt cover, der kan fungere som stativ, er en fin hjælp til at holde skærmen stabil, mens barnet skriver eller læser. Det kan samtidig give en bedre arbejdsstilling.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk