FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Afbrydere

Switch 868MHz til smarte hjem

Switch til indendørs eller udendørs brug med 868MHz protokol. Der er både forsænkede kontakter til en pæn installation eller almindelige stikmodtagere, som du blot sætter i en eksisterende stikkontakt.
Læs mere switch 868MHz til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere switch 868MHz til smarte hjem
Nogle switche kan bruges som de er med en 868MHz fjernbetjening eller trykknap, mens nogle modeller kræver en hub eller gateway for at fungere.

Switche, der bruger 868 MHz-protokollen, giver flere fordele, især inden for områder som smarte hjem og IoT (Internet of Things). Her er nogle af de vigtigste fordele ved switches, der bruger 868 MHz-protokollen:

  1. Lang rækkevidde: 868 MHz-protokollen tilbyder en fremragende trådløs rækkevidde. Dette gør det muligt for kontakter og fjernbetjeninger at kommunikere over lange afstande, hvilket især er nyttigt i større boliger eller erhvervsejendomme.
  2. Interferensmodstand: Den højere frekvens på 868 MHz gør switchene mindre følsomme over for trådløs interferens fra andre enheder. Dette bidrager til at opretholde en stabil og pålidelig kommunikation.
  3. Lavt strømforbrug: Mange 868 MHz kontakter og fjernbetjeninger er energieffektive og kan køre på batterier i lang tid, før de skal udskiftes. Dette er især vigtigt for batteridrevne fjernbetjeninger.
  4. Sikkerhed: 868 MHz-protokollen indeholder ofte sikkerhedsfunktioner såsom kryptering og autentificering, som beskytter kommunikation mod uautoriseret adgang og potentielle sikkerhedstrusler.
  5. Enkel installation: Installationen af 868 MHz switches er generelt enkel og kræver normalt ikke kompliceret ledningsføring. De kan nemt integreres i eksisterende elinstallationer.
  6. Alsidighed: Switche, der bruger 868 MHz-protokollen, kan bruges til at styre en række forskellige elektriske enheder, herunder lys, blæsere, varmesystemer og mere. De fås i forskellige udgaver og kan tilpasses forskellige anvendelsesområder.
  7. Interoperabilitet: Mange 868 MHz-protokoller er standardiserede og følger specifikke kommunikationsprotokoller, hvilket gør det muligt for enheder fra forskellige producenter at være kompatible med hinanden. Dette skaber et åbent og interoperabelt marked for enheder.
  8. Fjernbetjening og automatisering: 868 MHz switches kan bruges til at skabe fjern- og automatiserede systemer. Du kan planlægge og automatisere forskellige enheder og scenarier for at forbedre komforten og effektiviteten i dit hjem.
  9. Mulighed for at skabe netværk: 868 MHz enheder kan bruges til at bygge netværk, hvor enheder kan kommunikere med hinanden og skabe avancerede automatiserede systemer.

Sammenfattende tilbyder 868 MHz switches adskillige fordele såsom lang rækkevidde, immunitet over for interferens, lavt strømforbrug og sikkerhed. Disse egenskaber gør dem til en pålidelig mulighed for smart home-løsninger og andre IoT-applikationer, hvor pålidelig kommunikation og lang batterilevetid er vigtige faktorer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk