FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Macbook Pro 14 (2023) Covers og skins

Covers og skins til Macbook Pro 14 (2023)

Ved at bruge en cover eller et skin til din Macbook Pro 14 (2023) beskytter du den mod skader såsom ridser, der kan opstå fra stød og slid. Derudover er det en glimrende måde at gøre din computer mere personlig på.
Læs mere covers og skins til Macbook Pro 14 (2023)

Sorter efter:

Læs mere covers og skins til Macbook Pro 14 (2023)
Cover og skind til MacBook Pro 14 findes i mange versioner. I vores sortiment finder du masser af muligheder at vælge imellem.

Hårde cover i flotte farver og forskellige materialer

Ønsker du en cover i en farverig farve, har du mange at vælge imellem hos os. Der er blandt andet røde og lyserøde muligheder. Du kan også finde mønstrede versioner, herunder marmorlignende eller prikkede designs. Hvis du foretrækker en diskret model, er der sorte, hvide, grå og brune varianter til at beskytte din computer.

Når det kommer til materiale, er hård plast en almindelig mulighed. Den er slidstærk og nem at tage på. Vi har også læderimitationsskind, som er populære og giver et professionelt indtryk i skolen eller på arbejdet. Tager du computeren med dig i barske miljøer, er der ekstra slagfaste cover at bruge.

I tilfælde, hvor du synes, din MacBook 14 Pro er smuk, som den er, men stadig gerne vil beskytte den, kan du vælge et af vores gennemsigtige covers.

En beskyttende cover eller skin hjælper dig med at holde din Macbook Pro 14 (2023) i ny stand i meget længere tid!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk