FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse headset On-ear

Trådløst on-ear headset til iPad

Med et par trådløse on-ear hovedtelefoner får du god lyd uden at skulle bekymre dig om sammenfiltrede ledninger. Du kan nemt forbinde din enhed med Bluetooth.
Læs mere trådløst on-ear headset til iPad

Sorter efter:

Læs mere trådløst on-ear headset til iPad
Vores on-ear-headset fungerer med alle Apple -enheder og ikke kun din iPad . Du kan derfor bruge dem derhjemme, når du ser film på din tablet og derefter tage dem med ud på løbeturen for at lytte til musik. Vi tilbyder en række forskellige modeller i vores sortiment fra mærker som Koss, JVC, Plantronics og Urbanista.

Stilfulde trådløse hovedtelefoner

Vores trådløse on-ear headset fås i flere varianter, så du kan matche dem med dit personlige still. Fordi de er placeret oven på ørerne, er de synlige, og udseendet bliver vigtigt. Vi tilbyder stilfulde sorte modeller, men også grønne og blå alternativer.

Hvis du har børn, der ofte bruger en iPad , kan du tage et kig på vores børnevenlige headsets. De har farverige udseende og ofte inspiration fra tegneseriefigurer eller andre figurer, som børn genkender. Derudover har de ofte en støjniveaubegrænsning for at beskytte børns følsomme ører.

Komfortabelt headset, som du kan have på hver dag

Hvis du bruger dine on-ear høretelefoner ofte, er det vigtigt, at de er komfortable. Hos os finder du alternativer med polstrede bånd over hovedet, som gør dem bløde. Selv puderne over ørerne er for det meste polstrede for din komfort.

Når du vælger et trådløst headset, skal du tænke over den batterilevetid, du har brug for. Vi har muligheder med alt fra 10 til 40 timers spilletid. Hvis du ikke altid har mulighed for at lade, bør du derfor vælge en model med længere batterilevetid. Du kan også vælge et headset, der også kan bruges med et kabel, på denne måde behøver du aldrig bekymre dig om batterilevetid.

For dig, der pendler meget, kan det være en god idé at vælge et trådløst headset med støjreduktion. Så reduceres de lavfrekvente lyde for en bedre lytteoplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk