FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
ipad
magsafe
airtag
taske med
brodit
cover
tomtoc 14
tasker
taske
airpods cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
oplader
ram mount
Printere

Printere med support til AirPrint og iPhone

Langt de fleste bruger i dag også deres smartphone til at fotografere. Hvis du nogensinde har ønsket, at du nemt kunne udskrive fotos og dokumenter direkte fra din iPhone , kan du nu.
Læs mere printere med support til AirPrint og iPhone

Populære produkter (30 af i alt 102)

Læs mere printere med support til AirPrint og iPhone
I denne kategori finder du printere, der giver dig mulighed for at printe fotos fra iPhone ved hjælp af AirPrint-teknologien fra Apple . Ved hjælp af Wi-Fi kan du nemt printe det, du skal bruge, uden at skulle tilslutte kabler eller starte computeren.

Printerne fungerer selvfølgelig glimrende selvom du gerne vil lave en udskrift via computeren. De fungerer normalt både med kabel og trådløst. I vores sortiment finder du printere fra kendte mærker, som alle er kendt for deres høje kvalitet. Der findes slanke varianter, der passer perfekt i de mindre hjem, men også større modeller, der passer til hjemmekontoret.

Det er muligt at købe fotopapir af høj kvalitet, som er kompatibelt med alle vores printere. Derudover er det meget billigere at stå for printene selv, end at sende digitale billeder ind til en udvikler.

Vi tilbyder også alt-i-en printere, hvor du udover at kunne printe dokumenter også kan kopiere og scanne billeder og tekster. I vores sortiment finder du printere i flere forskellige størrelser og prisklasser, med forskellige printhastigheder. Fra vores sortiment er det muligt at vælge mellem LED-, inkjet- og laserprintere. Vi har også etiketprintere til dig, der nemt vil mærke dine ting med dit navn og telefonnummer. Udover det sælger vi naturligvis også papir og andre forbrugsvarer til printere.

AirPrint

AirPrint er en teknologi udviklet af Apple , der gør det muligt for brugere at udskrive trådløst fra deres Apple enheder, såsom iPhone , iPad og Mac, til kompatible printere uden at skulle installere drivere eller software.

Her er tre hurtige punkter om AirPrint:
  1. Trådløs udskrivning : Med AirPrint kan du nemt udskrive dokumenter, billeder og andre filer fra dine Apple enheder til en kompatibel printer, der er tilsluttet det samme trådløse netværk. Det er en praktisk måde at udskrive fra din mobile enhed eller computer uden at skulle tilsluttes via kabler.
  2. Indbygget support : AirPrint er indbygget i Apple operativsystemer, herunder iOS, iPad OS og macOS. Det betyder, at du ikke behøver at installere yderligere drivere eller software for at bruge AirPrint. Kompatible printere genkendes automatisk og vises i udskriftsindstillingerne på dine Apple enheder.
  3. Brugervenlighed : AirPrint tilbyder en brugervenlig oplevelse. Du kan vælge printeren, angive udskriftsindstillinger og begynde at udskrive direkte fra din Apple enhed. Det er en bekvem løsning til hjemmekontorer og brugere, der ønsker at udskrive hurtigt og nemt fra deres iOS- eller macOS-enheder.

AirPrint er et praktisk værktøj til udskrivning fra Apple -enheder og er især nyttigt for dem, der ønsker at undgå besværet med at installere og administrere printersoftware. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle printere er kompatible med AirPrint, så det er bedst at tjekke, om din printer understøtter teknologien, før du bruger den.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk