FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Kabler og adaptere USB-C-kabler

USB-C-kabler til Mac

Et USB-C-kabel er noget, mange Mac- og iPad brugere f.eks.
Læs mere USB-C-kabler til Mac

Sorter efter:

Læs mere USB-C-kabler til Mac
Skal oplade deres enheder. Vi tilbyder en række forskellige kabler med USB-C-forbindelse i begge ender, men også med en USB-C-udgang og en anden type output i den anden ende. De fås også i flere længder, så du kan vælge den, der passer dig.

Med et kort USB-C kabel undgår du kabelrod, noget som mange sætter pris på. De er også lette at tage med, når du er på farten. I vores sortiment er kablerne i længden fra 20 til 300 cm og både som lige kabel og spiralkabel. Du kan også købe et forlængerkabel til dit USB-C-kabel her hos os.

Vi tilbyder kabler med flettet nylon på ydersiden for at gøre dem mere holdbare samt kabler lavet af ultrastærk Kevlar. De er praktiske, hvis du ofte tager kablet med dig, fordi de bedre kan modstå bøjninger end et standardkabel. Uanset om du har brug for et USB-C-kabel , et USB-C til USB-B eller USB-C til USB-A, finder du det i denne kategori.

Nogle af vores ladekabler er såkaldte hurtigopladere, der oplader din enhed meget hurtigere end et klassisk ladekabel. Uanset om du har brug for et kabel til opladning eller synkronisering, har vi masser af muligheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk