FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi Skærmstativ

Skærmstativ til skærme / monitor

Den rigtige arbejdsstilling er vigtig, når du tilbringer flere timer om dagen foran en skærm. Invester i et skærmstativ til din skærm eller skærm for at forbedre ergonomien .
Læs mere skærmstativ til skærme / monitor

Sorter efter:

Læs mere skærmstativ til skærme / monitor
Dette reducerer risikoen for problemer med blandt andet nakke og skuldre. Vi har en masse forskellige designs på displayet, så du kan finde et, der passer til dine andre møbler. Vi har skærmstativer i forskellige materialer som træ, stål, aluminium og glas. Du finder også skærmstativer til både bærbare computere og skærme.

Opret et ergonomisk hjemmekontor

At arbejde hjemmefra kræver, at du selv tager initiativ og skaber en god arbejdsplads. Derfor er det hensigtsmæssigt at investere i forskellige ergonomiske løsninger såsom en af de skærmstande, vi sælger til hjemmekontorer. Når du sidder ved et bord eller et skrivebord, betyder det ofte, at du skal hæve din computer. Med et skærmstativ kan du nemt omdanne blandt andet dit eksisterende spisebord til en højdejusterbar arbejdsplads. Så har du også mulighed for at vælge, om du vil sidde eller stå, når du arbejder. Med alle vores praktiske skærmstativer kan du nemt få den optimale højde på din skærm eller skærm, uanset hvordan du sidder på stolen.

Praktiske detaljer på skærmstativene

Temperaturen på dit kontor er også et vigtigt aspekt, dit hjemmekontor må ikke være for varmt eller koldt. I vores sortiment er der skærmstativer, der leveres med en lille bordventilator, som er velegnet, hvis du arbejder hjemme i varme sommerdage. Der er også skærmsæt med en række forskellige stik, såsom USB 3.0-porte, USB-C-dataport, kortlæser og lydstik.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk