FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Øretelefoner og headset Øretelefoner 3,5 mm

Kablede hovedtelefoner med 3,5 mm stik til iPhone

Brug et par iPhone hovedtelefoner til at lytte til musik. Definitionen i iPhone verdenen er, at hovedtelefoner mangler en mikrofon .
Læs mere kablede hovedtelefoner med 3,5 mm stik til iPhone

Sorter efter:

Læs mere kablede hovedtelefoner med 3,5 mm stik til iPhone
Da iPhone ikke har et 3,5 mm stik, skal du bruge en adapter for at kunne bruge disse høretelefoner sammen med din telefon, for eksempel Apple Lightning til 3,5 mm-adapter til høretelefoner

Et headset med 3,5 mm tilslutning til brug med en iPhone har flere potentielle fordele

  • Universel kompatibilitet: 3,5 mm stik er en standardforbindelse, der er kompatibel med en række forskellige enheder, ikke kun iPhone , men også mange andre smartphones, computere og lydudstyr.
  • Ingen batteriproblemer: Da de ikke er trådløse, behøver du ikke bekymre dig om batterilevetid eller opladning af dine hovedtelefoner.
  • Potentielt bedre lydkvalitet: Nogle audiofile hævder, at kablede hovedtelefoner kan levere bedre lydkvalitet sammenlignet med Bluetooth-muligheder, da der ikke er nogen komprimering af lyden, der kan opstå ved trådløs transmission.
  • Ingen forsinkelse: Kablede hovedtelefoner har ingen mærkbar forsinkelse, hvilket er vigtigt for applikationer som videoredigering, eller når du spiller spil, hvor timing er kritisk.
  • Pris: Kablede hovedtelefoner er ofte billigere end deres trådløse modstykker.
  • Enkelhed og pålidelighed: Ingen komplicerede parringsprocesser som med Bluetooth. Du skal bare forbinde og spille. Derudover er der ingen risiko for interferens eller forbindelsesproblemer, der nogle gange kan opstå med trådløse hovedtelefoner.
  • Fysiske kontroller: Mange kablede hovedtelefoner har indbyggede kontroller på ledningen til lydstyrke, numre og opkald, som kan være mere intuitive og tilgængelige end touch-kontroller på nogle kablede hovedtelefoner ¶sa modeller.

Bemærk, at nyere iPhone modeller ikke har et 3,5 mm hovedtelefonstik. Disse enheder kræver en Lightning til 3,5 mm-adapter for at bruge kablede hovedtelefoner med en 3,5 mm-forbindelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk