FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Generelt tilbehør Rengøring

Rengøring til iPhone

Da iPhone har en touchskærm, bliver den meget let snavset og snavset. Rengør din iPhone med rengøringsmidler og mikrofiberklude for at holde bakterierne væk.
Læs mere rengøring til iPhone

Sorter efter:

Læs mere rengøring til iPhone
Det er vigtigt at holde din iPhone ren af flere grunde:

Sundhed

Mobiltelefoner kan være bærere af bakterier og vira, fordi vi tager dem med overalt - på arbejdet, derhjemme, i køkkenet, på toilettet og på offentlige steder. Ved regelmæssigt at rense overfladen på din iPhone kan du reducere risikoen for at overføre disse skadelige mikroorganismer til dit ansigt, hænder eller til andre.

Funktionalitet

Snavs, støv og andet snavs kan samle sig i iPhone porte, såsom opladningsporten, hovedtelefonstikket (på ældre modeller) og højttalergitrene. Denne ophobning kan føre til problemer med opladning, lydkvalitet og andre funktioner.

Skærmlæsbarhed

Snavs og fingeraftryk på skærmen kan gøre det sværere at læse indhold, se videoer og bruge berøringsskærmen effektivt.

Tryk på lydhørhed

Snavs og fedtede aflejringer på skærmen kan påvirke skærmens følsomhed og respons. En ren skærm kan forbedre berøringspræcisionen.

Æstetik

En ren iPhone ser bedre ud. Snavs, fedt og ridser kan gøre din enhed mindre attraktiv og reducere den æstetiske følelse af design og kvalitet.

Værdibevarelse

Hvis du beslutter dig for at sælge eller bytte din iPhone i fremtiden, kan en enhed, der er holdt i god stand, have en højere gensalgsværdi.

Forlænget levetid

Snavs og støv kan potentielt trænge ind i enheden og forårsage skade på de interne komponenter. Ved regelmæssigt at rengøre din iPhone kan du minimere risikoen for indre skader og dermed forlænge enhedens levetid.

Når du renser din iPhone , skal du huske at være forsigtig. Brug en blød, fugtig klud (uden at gøre den for våd) til at rengøre skærmen, og undgå stærke rengøringsmidler eller spray, der kan beskadige enheden. Hvis du rengør portene, skal du gøre det forsigtigt med en tør, blød børste for ikke at beskadige de indvendige komponenter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk