FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Opladning MacBook-opladere

Oplader til Macbook Pro 14 (2023)

Macbook Pro 14 fra 2021 kan oplades både via MagSafe 3 og USB-C. Vægopladeren , der følger med computeren, har enten 67W eller 96W alt efter valg af processor.
Læs mere oplader til Macbook Pro 14 (2023)

Sorter efter:

Læs mere oplader til Macbook Pro 14 (2023)
Disse watt kræves ikke for at oplade computeren, men skal du bruge den maksimalt, kræves en oplader , der kan 67W eller 96W.

At kunne oplade en MacBook Pro 14 (2023) både via USB-C og MagSafe giver fremragende fleksibilitet og bekvemmelighed for brugerne. Her er nogle fordele ved at have begge muligheder tilgængelige:

Universal kompatibilitet

Ved at have både USB-C og MagSafe opladning, har du mulighed for at bruge en bredere vifte af opladningsenheder og kabler. USB-C er en udbredt standard, der understøttes af mange enheder og tilbehør, mens MagSafe er en Apple -specifik mulighed. Det betyder, at du kan oplade din MacBook Pro fra en række forskellige kilder, herunder andre USB-C-enheder, bærbare batterier og Apple opladere.

Hurtigere indlæsning

USB-C-teknologien har potentialet til at tilbyde hurtig opladning med højere effekt end tidligere MagSafe-versioner. Det betyder, at du kan oplade din MacBook Pro hurtigere, når du bruger en kraftig USB-C-oplader.

MagSafes magnetforbindelse

MagSafe tilbyder en magnetisk forbindelse, der nemt afbrydes, hvis nogen trækker i ladekablet. Dette kan minimere risikoen for, at din bærbare computer falder, hvis nogen snubler over kablet. Det er en ekstra sikkerhedsfunktion, der kan være særlig nyttig i overfyldte eller bevægelige miljøer.

Brugervalg og fleksibilitet

Ved at tilbyde både USB-C og MagSafe kan brugerne vælge den opladningsmulighed, der passer bedst til deres behov til enhver tid. Du kan bruge MagSafe derhjemme eller på kontoret, mens du måske foretrækker USB-C, når du er på farten, eller når du ikke har adgang til en MagSafe-oplader.

Som konklusion gør muligheden for at oplade en MacBook Pro 14 (2023) både via USB-C og MagSafe det nemmere og mere bekvemt at holde din bærbare computer opladet i forskellige situationer. Det giver dig større frihed til at bruge forskellige opladningskilder og forbindelser afhængigt af dine specifikke behov og omstændigheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk