FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Lagring Eksterne harddiske

Eksterne harddiske til Mac og Macbook

De oplysninger, du har på din Mac eller MacBook, er vigtige. At miste dokumenter eller fotos er både kedeligt og frustrerende.
Læs mere eksterne harddiske til Mac og Macbook

Sorter efter:

Læs mere eksterne harddiske til Mac og Macbook
For at minimere risikoen for at miste data, hvis der skulle ske noget med din computer, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige oplysninger til en ekstern harddisk. Afhængigt af hvor mange data du skal gemme, har du muligvis brug for alt fra en USB-hukommelse til en korrekt ekstern harddisk.

Forskellige harddiske

Der findes forskellige typer eksterne harddiske, og det kan føles svært at vide, hvilken der skal vælges. SSD'er fungerer meget som et USB-hukommelsesdrev og har overlegne overførselshastigheder sammenlignet med mekaniske harddiske. SSD-teknologi er stadig forholdsvis dyr, men falder hurtigt i pris. Mekaniske harddiske er på den anden side billigere, og det er en velprøvet teknologi. Kontroller de systemkrav, der skal overholdes, før du køber en ekstern harddisk. Det kan også være en god ide at bemærke, hvilke porte du har på din Mac eller MacBook, så du får den rigtige type stik. For eksempel kan det være USB-C eller Lightning-stik, som er bedst egnet til iPhone eller iPad .

Programmer, der hjælper med sikkerhedskopiering Nogle eksterne harddiske er forberedt på Time Machine, der følger med Apple operativsystem. Time Machine er et softwaresystem, der er udviklet til hurtigt og pålideligt at sikkerhedskopiere hele din harddisk eller valgte filer. Time Machine kopierer automatisk og regelmæssigt dine filer, fotos, apps eller andre oplysninger, du ikke vil miste.

For ekstra sikkerhed er nogle eksterne harddiske udstyret med funktioner, der hjælper med at holde informationen ekstra sikker. For eksempel kan du låse op for harddisken med en fingeraftryksscanning eller adgangskode. Alt for at holde dine data og dine filer sikre.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk