FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Computertasker Sleeves

Sleeves til Macbook Air 15 (2024)

Et sleeve er en god, kompakt løsning til at beskytte din MacBook Air, når du er på farten. Det kan med fordel bruges, når du har computeren i en anden taske, men nogle sleeves har også lommer og ekstra rum, så de fungerer som små computertasker i sig selv.
Læs mere sleeves til Macbook Air 15 (2024)

Sorter efter:

Læs mere sleeves til Macbook Air 15 (2024)

Vælg det rigtige design

Nøgleordet, når man taler om sleeves, er pasform. Et sleeve er designet til at sidde tæt om computeren. På den måde fylder din computer i et sleeve faktisk ikke meget mere end computeren uden sleeve. Og computeren ligger stabilt og beskyttet i sit sleeve. Nogle sleeves har også skulderrem eller andre designfeatures til opbevaring og transport.

Materialet er afgørende

Typisk er sleeves lavet af slidstærkt materiale som kunststof, neopren eller læder på ydersiden. Det gør, at din MacBook Air 15" er grundigt beskyttet mod ridser og skarpe genstande. Beskyttelsen indvendig er dog også meget vigtig, og her har de fleste sleeves et ekstra lag af beskyttende materiale, fx memory foam. På den måde kan din computer tåle en del stød og slag, når bare den ligger trygt i sit sleeve.

Nogle sleeves er også vandafvisende og forstærket omkring hjørnerne. Disse ekstra features resulterer i et sleeve, som giver fremragende beskyttelse af din MacBook Air.

Find inspiration i vores udvalg

Her på siden finder du sleeves af enhver type. Dels de meget kompakte og enkle, der kun har plads til computeren i en tæt pasform og passer perfekt i en taske eller rygsæk, og dels de lidt mere avancerede, taskelignende sleeves, hvor der er ekstra rum til at opbevare tilbehør og måske håndtag eller skulderrem. Sådan et sleeve kan man sagtens bruge i stedet for en computertaske. Og med vores store udvalg af forskellige farver og designs er vi sikre på, at du kan finde et sleeve, der passer perfekt til din MacBook Air 15" her på siden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk