FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Lyskilder

Lyskilder til det smarte hjem

Her finder du lyskilder i form af pærer og spotlights der styres med ZigBee protokollen . En smart pære er ofte det første skridt mod et smartere hjem.
Læs mere lyskilder til det smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere lyskilder til det smarte hjem
Nogle lys kan bruges som de er med en fjernbetjening eller trykknap, mens andre kræver en gateway eller hub.

Lyskilderne kan give almindeligt hvidt lys eller farvet lys. Vælg selv, hvor kraftigt den skal skinne, eller hvilken farve den skal have, alt sammen for den perfekte atmosfære og stemning.

Her er tre korte fordele ved pærer, der bruger Zigbee/Philips Hue:

  1. Stabil og pålidelig forbindelse: Zigbee-protokollen giver en pålidelig og stabil trådløs forbindelse mellem pæren og andre Zigbee-enheder, såsom broer eller hubs.
  2. Integration med smart home-økosystemer: Lyspærer, der understøtter Zigbee og Philips Hue, kan problemfrit integreres med en række smarte hjemmeenheder og platforme, hvilket muliggør omfattende automatiserings- og kontrolfunktioner.
  3. Bredt udvalg af farver og tilpasningsmuligheder: Philips Hue-lys tilbyder en bred vifte af farver og nuancer, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og scenarier i dit hjem med enkle justeringer via en app eller fjernbetjeningskommandoer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk