FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Smart hjem Startkit

Kit til smarte hjem

Skal du begynde at gøre dit hjem lidt smartere ? Et startsæt til smarte hjem kan være en rigtig god idé, for at få flere dele til en lidt lavere pris, end hvis du køber delene separat.
Læs mere kit til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere kit til smarte hjem
Et smart home-startsæt er normalt designet til at give brugeren et grundlæggende sæt enheder, der kan bruges til at begynde at bygge et smart home-system.

Indholdet af disse sæt kan variere afhængigt af producenten og formålet, men de indeholder normalt følgende komponenter:

Smart hub eller kontrolenhed

Dette er hjertet i mange smarte hjemmesystemer. En hub forbinder forskellige smarte enheder og muliggør kommunikation mellem dem. Nogle systemer bruger en dedikeret hub, mens andre kan bruge en eksisterende enhed såsom en smartphone eller smart højttaler som hub.

Smart belysning

En af de mest populære funktioner i smarte hjem er muligheden for at styre belysningen. Dette kan omfatte smarte pærer, der kan dæmpes eller skifte farve, eller smarte lyskontakter, der kan fjernstyres.

Smarte sensorer

Disse kan omfatte dør- og vinduessensorer, bevægelsessensorer, temperatur- og fugtighedssensorer. Sensorerne kan bruges til sikkerhed, til at automatisere opgaver (såsom at tænde lyset, når nogen kommer ind i et rum), eller til at overvåge hjemmemiljøet.

Smart stik eller smart stikkontakt

Disse tilsluttes eksisterende stikkontakter og gør det muligt at fjernstyre og planlægge ikke-smarte apparater og lys ved at slukke eller tænde for strømmen.

Smart termostat

For dem, der ønsker kontrol over deres varmesystem, kan startsæt inkludere en smart termostat, der kan fjernstyres og programmeres til energieffektivitet.

brugergrænseflade

Normalt en app til smartphone eller tablet, hvor brugeren kan overvåge og styre deres smarte enheder.

Stemmeassistent kompatibilitet

Mange moderne smart home-systemer er kompatible med stemmeassistenter som Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri, som tillader stemmestyring af enhederne.

Disse komponenter i et startsæt til smarte hjem er designet til at være relativt nemme at installere og bruge, hvilket gør dem tilgængelige selv for de nye til smarte hjem-teknologier. Sættet kan så udvides med flere enheder og funktioner, efterhånden som brugerens behov og interesser vokser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk