FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Opladere Qi-opladere

Trådløs Qi oplader til iPhone - trådløs opladning

Nyere iPhone-modeller understøtter Qi -teknologi. Et kabel fra væggen til qi -opladeren er alt, hvad der er nødvendigt.
Læs mere trådløs Qi oplader til iPhone - trådløs opladning

Sorter efter:

Læs mere trådløs Qi oplader til iPhone - trådløs opladning
Sæt din iPhone på qi -pad'en for at begynde at oplade trådløst.

Trådløs opladning er ikke så hurtig som med kabel, men udviklingen skrider frem, og opladerne bliver hurtigere og hurtigere. Jo flere watt (W), jo hurtigere er opladningen og jo større er muligheden for at ladningen kommer igennem skallen.

Hvis du har en iPhone , kan en Qi -oplader løse problemet med for mange ledninger i dit hjem. Med denne type oplader kan du oplade enhver enhed trådløst med en og samme oplader. Du placerer simpelthen din iPhone på Qi -tabletten, og den begynder at oplade med det samme. Hos os finder du kun modeller af høj kvalitet fra kendte leverandører af mobiltilbehør.

Den største fordel ved Qi -opladere er, at en og samme oplader er kompatibel med stort set alle typer telefoner og anden elektronik, der følger Qi -standarden, såsom trådløse hovedtelefoner. En anden fordel er fraværet af snore. Indgangen til ladekablet er ellers en følsom del af telefonen, der let går i stykker.

En lille ulempe ved trådløs opladning i forhold til almindelig er, at den er langsommere. For hurtigere opladning bør du vælge en oplader med så høj en watt (W) som muligt. Da kompatibilitet er selve pointen med Qi -opladere, behøver du ikke tænke på tekniske detaljer, når du vælger en oplader.

Forskellige typer Qi -opladere

Qi oplader / trådløs opladning til iPhone Hos os finder du et stort udvalg af Qi -opladere i forskellige designs. Du finder for eksempel varianter, der også er en lampe, clockradio eller højttalere. Vi tilbyder også store opladere, hvor du kan oplade alle dine enheder på samme tid samt små diskrete opladere, der næsten ikke er synlige. De kan også være lavet af blandt andet bløde materialer, træ eller højglanshærdet glas med farveintensive motiver. De fleste modeller er så stilfulde og stilfulde, at du kan lade dem stå foran.

Nogle modeller af Qi -opladere i vores sortiment er også magnetiske, hvilket gør dem velegnede som MagSafe -opladere til enheder, der understøtter det. Mange modeller er dem, der ligger på bordet, men der er også modeller, der fungerer som et lille stativ, mens telefonen oplades. På denne måde kan du også se meddelelser komme eller gøre andre ting på din telefon, mens du oplader.

Qi-opladere i denne kategori passer til følgende iPhone-modeller, der har indbygget Qi-teknologi:
  • iPhone 15/15 Pro/15 Pro Max/15 Plus
  • iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/14 Plus
  • iPhone 13/13 Pro / 13 Pro Max / 13 mini
  • iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini
  • iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max
  • iPhone X / Xs / Xs Max
  • iPhone SE2/8/8 Plus
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk