FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Netværkskameraer NVR

Hubs / NVR til smarte hjem

Brug en hub eller NVR til nemmere at få overblik over flere overvågningskameraer i et smart hjem eller til at indsamle data fra disse og gemme på en fælles lokation. Det kan normalt håndtere overførsel af billeder eller videoer fra kameraerne til en cloud-tjeneste eller gemme lokalt på et hukommelseskort eller harddisk.
Læs mere hubs / NVR til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere hubs / NVR til smarte hjem
En NVR (Network Video Recorder) i sammenhæng med et smart hjem er en enhed, der bruges til at optage og gemme videomateriale fra netværksbaserede overvågningskameraer, ofte kaldet IP-kameraer. I et smart home-system spiller NVR en vigtig rolle i sikkerhedsovervågning.

Her er nogle nøgleaspekter af en NVR:

Videooptagelse og opbevaring

NVR'ens hovedfunktion er at optage videostreams fra tilsluttede IP-kameraer. Videomaterialet gemmes på en indbygget harddisk, ekstern lagerenhed eller skybaseret lager, afhængigt af systemets konfiguration.

Netværksbaseret

I modsætning til en DVR (Digital Video Recorder), som forbinder direkte til overvågningskameraer via koaksiale kabler, forbinder en NVR IP-kameraer via et netværk (trådløst eller via Ethernet). Dette muliggør mere fleksibel placering af kameraer og lettere installation.

Fjernadgang og kontrol

NVR'er i smart home-systemer tilbyder ofte muligheden for fjernadgang og styring af systemet via en smartphone-app eller webgrænseflade. Det betyder, at du kan overvåge dit hjem og se optagede eller live videoer fra hvor som helst.

Integration med smart home-systemer

Moderne NVR'er kan integreres med andre smarte hjemmeenheder og systemer, hvilket muliggør automatiserede svar på sikkerhedshændelser. For eksempel kan en bevægelsesdetektor udløse et kamera til at starte optagelsen og sende en notifikation til din telefon.

High-definition video og avancerede funktioner

Mange NVR'er understøtter videooptagelse i høj opløsning og tilbyder avancerede funktioner såsom bevægelsesdetektion, ansigtsgenkendelse og nattesyn.

Skalerbarhed

Et NVR-system kan ofte skaleres op til at omfatte flere kameraer, hvilket gør det velegnet til både små og store hjem.

Brug af en NVR i et smart home-system giver en robust videoovervågningsløsning, der er overkommelig, sikker og ofte kan tilpasses individuelle sikkerhedsbehov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk