FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt tilbehør

Handsker til Apple Watch

Med almindelige handsker og vanter er det svært at bruge en touchscreen uden at tage dem af. Det problem er løst, hvis du vælger et par touchscreen-handsker, som du kan bruge med dit Apple Watch eller din smartphone uden at tage dem af.
Læs mere handsker til Apple Watch

Sorter efter:

Læs mere handsker til Apple Watch
Touchscreen-handskerne fås i en række forskellige modeller og materialer, hvor hele handsken er førende, men også som læderhandsker med Flip-Tech Finger Caps. I vores sortiment har vi desuden både tyndere handsker, der egner sig til efteråret, og tykkere handsker, når temperaturen kryber langt under minusskalaen. Du finder også stilfulde og smarte handsker til når det er rigtig vådt og blæser.

Smukke mangler hele året rundt

Vores touch screen handsker fås i flere prisklasser alt efter materiale og konstruktion. De er alle berøringsfølsomme med utrolig præcision og respons. Hvis du ofte opholder dig ude, når det er vådt eller arbejder under våde forhold, anbefales et par vandtætte handsker. Du kan også enten vælge en handske med fulde fingre eller en af vores handsker, hvor du kan folde fingerspidsen ned til pegefinger og tommelfinger.

Alle vores handsker til touchskærme er af høj kvalitet, pålidelige og holdbare for en ekstra lang holdbarhed. De er flot designet i forskellige modeller, materialer og farver. Alle handsker giver et godt og stabilt greb på både dit Apple Watch og din smartphone.

Hvis du vil kunne bruge din touchskærm uden at fryse dine hænder, anbefaler vi, at du investerer i et par touchscreen-handsker. Nogle egner sig bedre til større skærme, så vælg en vante, der passer til dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk