FB

indkøbskurv0

Din indkøbsvogn er tom

Forsendelse

Samlet 0

Leveringerne fortsætter på trods af Coronavirussen!
Hjemmekontor

Mobilkasser - Årets julegave 2019

Mobile bokse Har du brug for en særlig kasse til at fjerne din mobiltelefon? Brug en mobilbox !

Nogle af mobilkasserne er enkle, mens andre (helt sikkert) har et rum via telefon. Hvis du vil gøre det ekstra tydeligt, at lån kun er til mobiltelefoner, er det åbenlyst godt at dekorere det med dette ord.

Mange mennesker har indset, at mobiler kan placeres næsten overalt, men nu efter at HUI oplyste landet om, at mobiler er årets julegave , er det blevet åbenlyst, at en særlig kasse er nødvendig til formålet. Præcis hvordan lånet skal se ud betyder ikke så meget, men det er et specifikt lån.

Siden iPhone og andre smarte telefoner blev dagligdags mad for næsten alle, har forskere ydet tilskud til forskning på området. Hovedspørgsmålet har selvfølgelig været: hvordan kan folk nogensinde være i stand til at socialisere sig igen uden at stirre på skærme?

Ifølge store undersøgelser konkluderede forskerne, at der var behov for en kasse. Du skal helst have teksten "mobiler" skrevet på den for at gøre det klarere, hvor telefonerne skal være. Teksten hjælper også deltagerne med at finde vej tilbage til deres ejendom efter afslutningen af forholdet.

Nogle mobiltelefoner fungerer også som madkasser og er derfor godkendt til mikrobølgeovne. Bare tænk på at plukke eventuelle glemte telefoner fra banken, før du sætter dem i mikrofonen!

Sorter efter:

Mobile bokse (8 st)