FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Hjemmekontor Ringetoner

Mobilkasser - Årets julegave 2019

Har du brug for en særlig kasse til at fjerne din mobiltelefon? Brug en mobilbox !
Læs mere mobilkasser - Årets julegave 2019

Sorter efter:

Læs mere mobilkasser - Årets julegave 2019
Nogle af mobilkasserne er enkle, mens andre (helt sikkert) har et rum via telefon. Hvis du vil gøre det ekstra tydeligt, at lån kun er til mobiltelefoner, er det åbenlyst godt at dekorere det med dette ord.

Mange mennesker har indset, at mobiler kan placeres næsten overalt, men nu efter at HUI oplyste landet om, at mobiler er årets julegave , er det blevet åbenlyst, at en særlig kasse er nødvendig til formålet. Præcis hvordan lånet skal se ud betyder ikke så meget, men det er et specifikt lån.

Siden iPhone og andre smarte telefoner blev dagligdags mad for næsten alle, har forskere ydet tilskud til forskning på området. Hovedspørgsmålet har selvfølgelig været: hvordan kan folk nogensinde være i stand til at socialisere sig igen uden at stirre på skærme?

Ifølge store undersøgelser konkluderede forskerne, at der var behov for en kasse. Du skal helst have teksten "mobiler" skrevet på den for at gøre det klarere, hvor telefonerne skal være. Teksten hjælper også deltagerne med at finde vej tilbage til deres ejendom efter afslutningen af forholdet.

Nogle mobiltelefoner fungerer også som madkasser og er derfor godkendt til mikrobølgeovne. Bare tænk på at plukke eventuelle glemte telefoner fra banken, før du sætter dem i mikrofonen!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk