FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Smart hjem

Dimmere til smarte hjem med iPhone / iPad

Lysdæmpere er enheder i dit smarte hjem, der direkte eller indirekte giver dig mulighed for at styre lysstyrken . Oftest går disse via en eller anden bro men nogle gange er det direkte fra din iPhone / iPad .
Læs mere dimmere til smarte hjem med iPhone / iPad

Sorter efter:

Læs mere dimmere til smarte hjem med iPhone / iPad
Vælg mellem lysdæmpere, der fjernstyres via Z-Wave, 466MHz eller en af de andre protokoller. Wifi- og bluetooth-enheder styres ofte direkte via iPhone n/ iPad one.

Lysdæmpere i et smart hjem bruges til at justere lysstyrken på belysningen efter behov og præference. Smarte lysdæmpere tilbyder flere fordele og anvendelsesmuligheder i et smart hjem:

Lysstyring

Lysdæmpere gør det nemt at justere lysniveauet i et rum. Du kan oprette forskellige lysindstillinger til forskellige aktiviteter og stemninger. Du kan for eksempel have skarpt lys, når du læser og dæmpe lys, når du ser tv.

Energieffektivitet

Ved at reducere lysstyrken på dine lamper kan du spare energi og derved sænke dine elregninger. Det er også godt for miljøet.

Skab atmosfære

Dæmpbare lamper er fremragende til at skabe forskellige stemninger i dit hjem. Du kan skabe en romantisk atmosfære med dæmpet lys eller øge produktiviteten med skarpt lys, når du har brug for fokus.

Integration med smart home-systemer

Smarte lysdæmpere kan integreres i dit overordnede smarthus-økosystem. Du kan bruge stemmekommandoer ved hjælp af stemmeassistenter som Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple HomeKit til at styre belysningen. Du kan også bruge en smartphone-app eller en smart home-hub til at fjernstyre dine lysdæmpere.

Planlægning og automatisering

Du kan planlægge dine smarte lysdæmpere til at ændre lysstyrken på bestemte tidspunkter af dagen. Du kan for eksempel indstille lyset til at dæmpe automatisk om aftenen, når det bliver mørkt, eller du kan simulere tilstedeværelse i hjemmet, når du er væk, for jævnligt at skifte lys.

Bevægelsesdetektor integration

Ved at tilslutte smarte lysdæmpere til bevægelsesdetektorer, kan du aktivere belysningen automatisk, når nogen bevæger sig inden for dens synsfelt. Dette er nyttigt til trapper, haller og andre rum, hvor du ikke altid behøver at have belysning tændt.

Fjernadgang og overvågning

Du kan bruge din smartphone til at overvåge og styre belysningen, selv når du ikke er hjemme. Det giver dig fleksibilitet og sikkerhed, hvis du vil styre og ændre lyset, når du er væk.

Gruppe- og zonekontrol

Med smarte lysdæmpere kan du gruppere flere lys sammen og styre dem som en enhed. Du kan også oprette zoner i dit hjem og justere lysstyrken for hver zone separat.

Sammenfattende giver smarte lysdæmpere i et smart hjem øget fleksibilitet, komfort og energieffektivitet, når det kommer til belysning. De kan integreres med andre smarte enheder og giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet lysoplevelse i hele dit hjem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk