FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Stativ

Håndtag til iPhone til filmoptagelse

Et iPhone håndtag er et nyttigt tilbehør til dig, der kan lide at optage video med din mobil. De giver dig et stabilt greb og rystefri film.
Læs mere Håndtag til iPhone til filmoptagelse

Sorter efter:

Læs mere Håndtag til iPhone til filmoptagelse
Håndtagene passer til de fleste iPhone modeller, og du kan vælge mellem alt fra simplere håndtag til dem, hvor du kan påsætte diverse tilbehør for at lave dine film og endnu bedre.

Stabiliserende håndtag til video

Hvis du er træt af, at dine videoer er rystende og ustabile, er et af vores iPhone greb den perfekte løsning. De er designet specifikt til at hjælpe dig med at optage video, der holder høj kvalitet. Et håndtag giver dig et stabilt og sikkert greb , der effektivt reducerer rystelser.

Vores håndtagsmodeller passer til dig, der er videograf eller bare elsker at fange livets mindeværdige øjeblikke på film.

Komfortabelt greb til langtidsoptagelser

Måske har du bemærket, at det bliver ret svært og ubehageligt at holde din iPhone , når du filmer længere øjeblikke. Et håndtag hjælper med at eliminere dette problem. Vores iPhone håndtag giver dig et ergonomisk greb, der gør det nemmere at bruge din mobil til langvarig videooptagelse.

iPhone håndtag med smarte funktioner

De iPhone håndtag, som vi har udvalgt til vores sortiment, er fremstillet til at fungere sammen med de fleste iPhone modeller. Mange håndtag har også flere forskellige smarte funktioner. For eksempel kan du på nogle modeller tilslutte en mikrofon eller et LED-lys. Andre håndtag har en håndrem for at forhindre dig i at tabe din telefon, mens du filmer. En overkommelig ekstra forsikring til din iPhone , ganske enkelt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk