FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Mus og tastaturer Tastaturer

Tastatur til Mac og Macbook

Tid til at købe et nyt tastatur til din Mac/ Macbook ? Her finder du et stort udvalg af praktiske og højkvalitets tastaturer , kablede og trådløse, fra flere kendte mærker.
Læs mere tastatur til Mac og Macbook

Sorter efter:

Læs mere tastatur til Mac og Macbook
Nogle gange skal du muligvis have et nyt tastatur til din Mac eller din MacBook . Det kan være, at du har brug for et numerisk tastatur eller et trådløst alternativ til arbejde eller hjemme. Her finder du et bredt udvalg af tastaturer, der passer til Apple computere. Vælg mellem kablede og trådløse versioner afhængigt af dine behov.

Tastatur med forskellige funktioner

Et tastatur kan udstyres med forskellige funktioner for at optimere brugen. For eksempel leverer vi vandtætte tastaturer, der er fremragende i områder, hvor væsker kan komme i kontakt med tastaturet. For eksempel har disse tastaturer en IP68-klassificering.

Sidder du meget ved computeren, er det en god idé at investere i et ergonomisk tastatur. Så undgår du unødig belastning af dine hænder og håndled, og dermed også mulige arbejdsskader i fremtiden. De har ofte taster, der er bløde at trykke på og fungerer for en jævn belastning.

Her finder du også antibakterielle tastaturer. De er overfladebehandlet med en beskyttelse, der holder i hele tastaturets levetid, da det ikke kan vaskes væk.

Tastatur i forskellige designs

I vores udvalg af tastaturer kan du finde varianter i forskellige størrelser og med varierende udseende. Nogle modeller er foldbare, hvilket gør dem nemme at tage med. Andre tastaturer kan deles. Du kan også vælge mellem tastaturer med eller uden et numerisk tastatur, eller blot et numerisk tastatur, når du har brug for det.

Flere af tastaturerne i vores sortiment fungerer ikke kun med computere fra Apple , men også med din iPad og iPhone . Dette gælder hovedsageligt de trådløse tastaturer , som du forbinder via Bluetooth.

Mange muligheder har også belysning, som gør, at du nemt kan se tasterne, selvom det er mørkt, hvor du er. Perfekt til dem, der arbejder om natten i dæmpet belysning. Du kan også købe et sæt med både tastatur og mus, når du har brug for det.

Husk, at de kablede kan være enten USB-A eller USB-C, så sørg for, at du har et stik eller en adapter tilgængelig.

Apple tastaturer er kendt for deres design og funktionalitet

Her er tre korte grunde til, at de ofte betragtes som overlegne:
  1. Elegant design : Apple tastaturer har et minimalistisk og elegant design, der matcher Apple computere og -enheder. De er tynde, lette og lavet af materialer af høj kvalitet, der giver en førsteklasses følelse.
  2. Tasterespons i høj kvalitet : Tastaturerne er designet til at give et lydhørt og behageligt tastetryk. De bruger sketcher switch mekanismer eller sommerfugl switch mekanismer (i ældre modeller), som giver et jævnt og præcist tastetryk.
  3. Integration med Apple økosystemet : Apple tastaturer er designet til at integreres problemfrit med andre Apple enheder. De forbindes nemt via Bluetooth og tilbyder funktioner som hurtig adgang til Siri, medier og indstillinger, der forenkler brugen af dine Apple -enheder.

Disse faktorer gør Apple tastaturer til et populært valg for brugere, der sætter pris på både form og funktion i deres tastaturer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk