FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi Skærmbeslag

Skærmbeslag til skærme til hjemmekontoret

Skærmbeslagene bruges til at kunne fastgøre en eller flere udvendige skærme i en ergonomisk tilpasset højde. Nogle skærmbeslag har plads til både skærme og Macbook , mens andre er tilpasset til tre skærme i bredden.
Læs mere skærmbeslag til skærme til hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere skærmbeslag til skærme til hjemmekontoret
Nogle af armene til beslagene kan hæves og sænkes og andre kan flyttes i alle mulige retninger og vinkler.

Skærmophænget kan spille en væsentlig rolle for at forbedre ergonomien på en arbejdsplads, især i en kontorsammenhæng, hvor du bruger mange timer foran en computerskærm.

Ved at bruge skærmophængene korrekt kan du opnå flere ergonomiske fordele:

Justerbar højde

Skærmbeslaget muliggør justering af skærmens højde til et optimalt niveau. Skærmen skal placeres, så dens øverste kant er i eller lige under øjenhøjde, hvilket hjælper med at holde hoved og nakke i en neutral position.

Justerbar vinkel og dybde

En skærmmontering gør det muligt at justere skærmens vinkel og dybde for at reducere genskin og for at sikre, at skærmen er i en behagelig €mt afstand fra dine øjne. Dette kan hjælpe med at reducere øjenbelastning og nakkesmerter.

Forbedret siddestilling

Ved at justere skærmen til en ideel position opfordres du til at sidde i en bedre kropsholdning, hvilket kan mindske risikoen for ryg- og nakkeproblemer.

Flere skærme

Hvis du bruger flere skærme, kan skærmbeslag hjælpe med at placere dem på en måde, der minimerer behovet for at dreje dit hoved eller dine øjne unaturligt. Dette kan reducere belastningen på nakke og skuldre samt øjnene.

Frigør skrivebordsplads

Skærmbeslagene kan frigøre værdifuld plads på skrivebordet, hvilket giver et renere og mere organiseret arbejdsmiljø. Dette kan også bidrage til en bedre arbejdsstilling ved at give dig mulighed for at placere tastatur og mus tættere på kanten af skrivebordet.

Fleksibilitet

Med skærmbeslaget kan du nemt flytte skærmen for at vise indhold til andre mennesker, hvilket er nyttigt i samarbejdsmiljøer.

Individuel tilpasning

Da alle har forskellige ergonomiske behov, giver skærmbeslaget dig mulighed for at justere skærmens position efter dine personlige behov og præferencer.

For at maksimere de ergonomiske fordele er det vigtigt at vælge den rigtige type skærmmontering (såsom vægmonteret, skrivebordsmonteret eller armlæn) og at justere den korrekt i foden. afhængig af din siddeposition, øjenhøjde og afstand til skærmen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk