FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi Skamler og fodstøtter

Paller og fodstøtter til hjemmekontoret

Brug en skammel og/eller fodstøtte til at forbedre ergonomien på dit hjemmekontor. De fleste taburetter og de fleste fodstøtter har justerbar højde, så du kan tilpasse dem til din krop og siddestilling.
Læs mere paller og fodstøtter til hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere paller og fodstøtter til hjemmekontoret
Skamler og fodstøtter kan spille en vigtig rolle for at forbedre ergonomien på et skrivebord, især når du arbejder i lang tid i siddende stilling.

Her er nogle tips til, hvordan du bruger disse værktøjer effektivt:

Korrekt højde og placering

Din fodstøtte skal være i en sådan højde, at dine ben kan hvile behageligt i en vinkel på omkring 90 grader. Dine fødder skal være fladt mod fodstøtten, og dine lår skal være parallelle med gulvet.

Forbedrer cirkulationen

En fodstøtte kan reducere trykket på undersiden af dine lår og forbedre blodcirkulationen. Dette er vigtigt for at forhindre følelsesløshed og ubehag under længere tids siddende.

Aflaster lænden

Brug af en fodstøtte kan reducere belastningen af din lænd. Ved at holde fødderne hævet understøtter du rygsøjlens naturlige kurve, som hjælper med at forhindre rygsmerter.

Forhindrer "hængende ben"

Hvis dine fødder ikke når gulvet, når du sidder, kan en fodstøtte forhindre dine ben i at "hænge". Dette er især vigtigt for at undgå pres og belastning af dine ben og fødder.

Øger komforten

For dem med kortere ben kan en fodstøtte gøre en stor forskel i komforten ved at give dem en fast overflade at hvile fødderne på.

Fleksibilitet og bevægelse

Nogle fodstøtter er designet til at tillade bevægelse, såsom at vippe frem og tilbage. Denne bevægelse kan hjælpe med at holde benene aktive, fremme cirkulationen og give mulighed for regelmæssige positionsændringer.

Brug af paller

I nogle tilfælde kan en lav skammel bruges til at skabe en mere aktiv siddestilling. Dette kan især være nyttigt til højere arbejdsborde eller stående skriveborde.

Ergonomisk tilpasning

Husk at balancere brugen af fodstøtte med andre ergonomiske overvejelser, såsom stolens højde, skrivebordets placering og placeringen af din computer og tastatur.

For at få mest muligt ud af en fodskammel eller skammel, er det vigtigt også at tænke på resten af din arbejdsstation - inklusive stol, skrivebord og computerskærm - for at skabe et holistisk ergonomisk arbejdsmiljø.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk