FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
iPad Air 4 Lagring

Opbevaring til iPad Air 4 - Stort udvalg

Eksternt lager til iPad Air 4 er et praktisk tilbehør, der giver brugerne mulighed for at udvide lagerpladsen og administrere deres filer mere effektivt på deres enhed. Selvom iPad er kraftfuld og alsidig, kan dens indbyggede lager være begrænset for brugere, der arbejder med store filer, apps og mediefiler.
Læs mere opbevaring til iPad Air 4 - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere opbevaring til iPad Air 4 - Stort udvalg
En almindelig form for ekstern lagring til iPad Air 4 er en ekstern SSD (Solid State Drive) eller et flashdrev, der forbindes til enheden via USB-C eller Lightning-porten (gennem en adapter). Disse enheder tilbyder ekstra lagerplads, som brugere kan bruge til at gemme og administrere deres filer, billeder, videoer og andre data.

Når du vælger eksternt lager til iPad Air er det vigtigt at overveje faktorer som lagerkapacitet, hastighed, portabilitet og pris for at finde den bedste løsning til dit behov og dit budget. Uanset hvilken type eksternt lager du vælger, kan det være en nyttig og værdifuld tilføjelse til din iPad oplevelse, der giver ekstra lagerplads og fleksibilitet til forskellige arbejdsgange og brugsscenarier.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk