FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Opladning

Opladningstilbehør til AirPods

For alle AirPods er det vigtigt at bruge en pålidelig strømkilde, såsom en vægadapter, computer USB-port eller en certificeret trådløs opladningsplade, for at sikre effektiv og sikker opladning. Hvis du bruger et andet kabel end det medfølgende (f.
Læs mere opladningstilbehør til AirPods

Populære produkter (30 af i alt 693)

Læs mere opladningstilbehør til AirPods
eks. fra en tredjepart), bør du sikre dig, at det er MFi-certificeret (Made for iPhone / iPad) til r for at sikre kompatibilitet og sikkerhed.

AirPods , AirPods Pro og AirPods Max tilbyder forskellige opladningsmetoder baseret på deres design og de medfølgende etuier:

AirPods

  • Kabelbaseret opladning : Den første generation af AirPods kommer med et etui, der kun kan oplades med et kabel. Til dette formål anvendes et Lightning-kabel.
  • Trådløs opladning : Senere generationer af AirPods (eller hvis du køber det separat) kommer med et trådløst opladningsetui, der kan oplades med Qi-kompatible opladningspuder samt via et Lightning-kabel.

AirPods Pro

  • Kabelbaseret opladning : Ligesom med AirPods bruges et Lightning-kabel til at oplade etuiet.
  • Trådløs opladning : AirPods Pro kommer med et trådløst opladningsetui som standard, hvilket betyder, at de kan oplades med Qi-kompatible opladningspuder samt via Lightning-kabel.

AirPods Max

  • Kablet opladning : AirPods Max har ikke en trådløs opladningsfunktion. I stedet oplades de direkte via et Lightning til USB-C-kabel.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk